Bí Kíp Cho Kì Thi Năng Lực Tiếng Anh Đầu Vào Utc

--- Bài mới hơn ---

  • Các Bài Viết Mẫu A1 Tiếng Đức
  • 2000 Câu Hỏi Thi Bằng Lái Xe Máy Hạng A1
  • 150 Câu Hỏi Thi Bằng Lái Xe A1 2022 Kèm Đáp Án
  • Thi Thử Bằng Lái Xe Máy A1 Online – Đề 2022
  • 15 Bộ Đề 450 Câu Hỏi Thi Thử Lý Thuyết Lái Xe B2 Online
  •  

    Dành cho những nhân mới chân ướt chân ráo vào trường còn chưa biết gì về tầm quan trọng của kì thi sinh tử này ^^

    • Ma mới năm thứ nhất, sau khi nhập học, được tổ chức đăng ký chọn học

      một trong ba ngoại ngữ: Anh văn, Nga văn, Pháp văn.

    • Kết quả của việc  phân loại trình độ ngoại ngữ là cơ sở cho việc tổ

      chức các lớp học phần ngoại ngữ phù hợp với trình độ của người học. Trong trường hợp không tham gia thì bạn sẽ được đăng ký học từ cấp độ đầu tiên (A1)

    • Dạng thức đề thi: Dạng thức đề thi TOEIC Listening & Reading được sử dụng làm đề thi phân loại trình độ.
    • Cấu trúc bài thi: Bài thi TOEIC ở dạng trắc nghiệm khách quan được tiến hành thi trong 2 giờ, gồm 200 câu hỏi chia thành hai phần như sau:

      + Nghe hiểu 100 câu

      + Hình ảnh 10 câu

      + Hỏi và Trả lời 30 câu

      + Hội thoại 30 câu (10 đoạn hội thoại, mỗi đoạn có 3

      câu hỏi tương ứng)

    • Đoạn thông tin ngắn 30 câu (10 đoạn thông tin, mỗi đoạn có 3

      câu hỏi tương ứng) bao gồm:

      +Đọc hiểu 100 câu

      +Hoàn thành câu 40 câu

    • +Hoàn thành đoạn văn 12 câu

      + Đoạn đơn 28 câu (7-10 đoạn văn, mỗi đoạn có 2-5 câu

      hỏi)

      + Đoạn kép: 20 câu (4 đoạn kép, mỗi đoạn có 5 câu hỏi)

    • Phần nghe hiểu: Đánh giá trình độ nghe hiểu ngôn ngữ nói tiếng Anh, bao gồm

      100 câu hỏi với 4 phần được thực hiện qua băng casset hoặc đĩa CD trong thời gian

      45 phút. Thí sinh sẽ nghe các câu miêu tả, câu hỏi, hội thoại và đoạn thông tin bằng

      tiếng Anh, sau đó lựa chọn câu trả lời dựa trên những nội dung đã nghe.

    •  Phần đọc hiểu: Đánh giá trình độ hiểu ngôn ngữ viết tiếng Anh, bao gồm 100 câu

      hỏi với 3 phần được thực hiện trong thời gian 75 phút. Thí sinh sẽ đọc các thông tin

      trong đề thi và lựa chọn câu trả lời dựa vào nội dung đã đọc.

    Note:

    + Với phần nghe: mọi người nên tập nghe các bài thi toeic trên mạng trước ở nhà song song với việc xem các chương trình thực tế bằng tiếng Anh như Ted talk hay the view để có thể quen với ngữ điệu của người bản ngữ

    + Với phần đọc: các bài thi của sách Economic được đánh giá là sát với đề thi thực hiện nay nhất và có sẵn trên mạng nên mọi người hoàn toàn có thể dowload free về máy và làm trước để quen dần với cấu trúc đề

     

     

     

    Chia sẻ:

    Like this:

    Số lượt thích

    Đang tải…

    --- Bài cũ hơn ---

  • Hsk 1: Giới Thiệu Về Bài Thi Và Lượng Từ Vựng Cần Nắm
  • Thực Hiện Bài Thi Thử Hsk Miễn Phí Để Đánh Giá Trình Độ Của Mình
  • Đề Thi Tocfl Mẫu – Tài Luyện Ôn Thi Tocfl Chuẩn
  • Chương Trình A1 Tiếng Trung 汉语教程第一册(上册)《北京语言文化大学出版社》
  • Cấu Trúc Bài Thi Pre A1 Starters Cambridge, Sách Ôn Và Cách Luyện Thi Dễ Dàng
  • Đề Thi Thpt Tiếng Anh 2022 Mã Đề 402

    --- Bài mới hơn ---

  • 22 Đề Thi Thử Thpt Quốc Gia Môn Tiếng Anh 2022 (Mới Nhất)
  • Đề Thi Thử Tiếng Anh Thpt Quốc Gia Năm 2022 Lần 1 Liên Trường Thpt
  • Đề Thi Thử Thpt Quốc Gia 2022 Môn Anh Sở Gd Nghệ An Lần 1 Có Đáp Án
  • Đề Thi Thử Tốt Nghiệp Liên Trường Thpt Nghệ An Năm 2022 Môn Anh
  • Bộ Đề Thi Thử Thpt Quốc Gia Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Bùi Đức Quân

    Website Luyện thi online miễn phí,hệ thống luyện thi trắc nghiệm trực tuyến miễn phí,trắc nghiệm online, Luyện thi thử thptqg miễn phí

    Mã de 403 Tiếng Anh 2022, Mã đề 402 tiếng Anh 2022 đợt 2, Mã de 402 Tiếng Anh 2022, Mã de 403 tiếng Anh 2022, Mã de 404 Tiếng Anh 2022, 40 đề thi thpt quốc gia môn tiếng anh (có lời giải chi tiết), Đề thi THPT quốc gia 2022 môn Anh mã 402 PDF, Đề thi THPT Quốc gia 2022 môn Anh mã 403

    Mã de 403 Tiếng Anh 2022, Mã đề 402 tiếng Anh 2022 đợt 2, Mã de 402 Tiếng Anh 2022, Mã de 403 tiếng Anh 2022, Mã de 404 Tiếng Anh 2022, 40 đề thi thpt quốc gia môn tiếng anh (có lời giải chi tiết), Đề thi THPT quốc gia 2022 môn Anh mã 402 PDF, Đề thi THPT Quốc gia 2022 môn Anh mã 403

    BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO                           KỲ THI TỐT NGHIỆP TRUNG HỌC PHỔ THÔNG NĂM 2022

          ĐÈ THI CHÍNH THỨC                                            Bài thi: NGOẠI NGỮ; Môn thi: TIẾNG ANH

            (Đề thì có 05 trang)                                    Thời gian làm bài: 60 phút, không kể thời gian phát đề

    Mã đề thi: 402

    Mark the letter А, B, C,  or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

    A.

    a                              B. Ø (no article)           

    C.

    the

                              D. an

    A.

    was closing               B. would close              

    C.

    closed

                          D. will close

    A.

    examiner                  B. judge                      

    C.

    referee

                        D. inspector

    A.

    creditable                 B. receptive                  C. feasible                    

    D.

    particular

    A.

    taking                       B. take take                 

    C.

    to take

                          D. to taking

    A.

    took                         B. passed                     

    C.

    paid

                             D. caught

    A.

    to                             B. up                            C. with                         

    D.

    for

    A.

    after you had had trouble and needed help               

    B.

    when you were having trouble and needing help

    C.

    until you have trouble and need help

                           

    D.

    as soon as you had trouble and needed help

    A.

    despite                    

    B.

    because

                       C. although                   D. because of

    A.

    verse

                           B. rhyme                      C. note                         D. scene

    A.

    obtains                     B. obtaining                  C. is obtained               

    D.

    obtained

    A.

    attract                      B. attractively               

    C.

    atractive

                      D. attraction

    A.

    am                           B. will be                     

    C.

    were

                            D. would be

    A.

    go on                       B. call back                   C. pick up                    

    D.

    care for

    A.

    didn’t you                 B. haven’t you              

    C.

    don’t you

                     D. won’t you

    Mark the letter А, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of th efollowing questions.

    Question 16

    .

    A.

    promise

             B. destroy                     C. support                     D. believe

    Question 17

    : A. habitat           B. capital                      C. calendar                  

    D.

    attraction

    Mark the letterА, в, c, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

    Question 18

    :

    A.

    mails

                B. wraps                       C. раіnts                       D. packs

    Question 19

    :

    A.

    push

                B. cut                           C. hunt                         D. run

    Mark the letterА, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    Question 20

    : Having to work to a deadline can be a stressful experience for students.

    A.

    painful                      B. practical                  

    C.

    relaxing

                       D. tense

    Question 21

    : Everyone was secretly rehearsing a surprise performance for Peter’s proposal, but annoyingly James let the cat out of the bag at the last minute.

    A.

    disclosed the plan    

    B.

    concealed the plan

       C. revised the plan        D. abandoned the plan

    Mark the letter А, B, C, or D ơn your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    Question 22

    : The author mostly writes novels, and he has also published some books of poetry.

    A.

    rarely                      

    B.

    mainly

                         C. partly                       D. only

    Question 23

    : I invited John to my wedding but he declined, saying that he would be busy.

    A.

    confirmed                

    B.

    refused

                        C. criticised                   D. accepted

    Mark the letter A, B, C, orD on your answer sheet to indicate the option that best completes each of the following exchanges.

    Question 24

    : Joe and Linda are planning a night out.

    Joe: “Let’s go out for dinner tonight.”

    A.

    That’s a good idea.

      B. Good luck!                C. Don’t worry.              D. You’re welcome.

    Question 25

    : David and Tim are talking about films.

    David: “In my opinion, action films are really exciting.”

    A.

    That’s wrong.                                               

    B.

    I couldn’t agree more.

    C.

    What nonsense!                                            D. You shouldn’t say that.

    Mark the letter А, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

    Question 26:

    The team’s spirits were really low after the first loss, but their

    morality

    (đạo đức)

    was improved  

    remarkably

    by the next three consecutive victories.

    (dùng từ sai)

           C                                            D

    Question 27

    : In some areas, solar energy is used to light, heat, and

    cooling

    houses and buildings.

                           A                                              B

    (song hành to Vo, Vo and Vo)

    C

                       D

    Mark the letterА, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

    Question 29

    : It is compulsory for all the students to obey the class rules.

    А.

    Аll the students must obey the class rules.    

               

    B.

    All the students may obey the class rules.

    C.

    All the students needn’t obey the class rules. 

    D.

    All the students can’t obey the class rules.

    Question 30

    : “I’m going to participate in a volunteer program this summer,” said Martha.

    A.

    Martha said that she was going to participate in a volunteer program that summer.

    B.

    Martha said that I was going to participate in a volunteer program this summer.

    C.

    Martha said that I am going to participate in a volunteer program this summer.

    D.

    Martha said that she is going to participate in a volunteer program that summer.

    Question 31:

    Mary is more intelligent than her brother.

    A.

    Mary’s brother is more intelligent than she is.                         B. Mary is less intelligent than her brother.

    C.

    Mary isn’t as intelligent as her brother.                      

    D.

    Mary’s brother isn’t as intelligent as she is.

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each of sentences in the following questions.

    Question 32

    : The Internet connection was not stable. The teacher couldn’t conduct the online lesson successfully.

    A.

    Suppose that the Internet connection hadn’t been stable, the teacher could conduct the online lesson successfully.

    B.

    Without the stable Internet connection, the teacher could conduct the online lesson successfully.

    C.

    If the Internet connection had been unstable, the teacher could have conducted the online lesson successfully.

    D.

    But for the unstable Internet connection, the teacher could have conducted the online lesson successfully.

    Question 33

    : Body shaming is hurtful. Many people enjoy making fun of others’ appearance.

    A.

    Such is many people’s enjoyment in making fun of others’ appearance that body shaming is less hurtful.

    B.

    Hurtful though body shaming is, many people enjoy making fun ofothers’ appearance. (Mệnh đề tương phản dạng đặc biệt)

    C.

    Body shaming is hurtful in order that many people enjoy making fun of others’ appearance.

    D.

    Were body shaming hurtful, many people wouldn’t enjoy making fun of others’ appearance.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 34 to 38.

    YOUR ONLINE IDENTITY

    (Adapted from Keynote by Paul Dummett, Helen Stephenson and Lewis Lansford)

    Question 34

    : A. Till                             B. Or                            C. Nor                         

    D.

    So

    Question 35

    :

    A.

    particular

                       B. short                        C. all                             D. general

    Question 36

    : A. what                         

    B.

    who

                            C. which                       D. where

    Question 37

    : A. every                         B. each                         C. much                       

    D.

    such

    Question 38

    : A. unchanged                  B. unjustified                

    C.

    unnoticed

                      D. unattended

    Read the following passage and mark the letter А, B, C,  or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 39 to 43.

          Most of us have taken a selfie at one time or another, be it a photo of ourselves in a beautiful place, during a performance by our favourite band, or on a memorable night out with friends.

    (40)

    But

    today, more and more people are putting their lives at risk in an attempt to get the most shocking pictures to share on social media

    . In several cases, this action has had disastrous consequences.

         

    Take, for example, the Spaniard who was killed by a bull while he was taking a selfie

    during the annual bull run in a village near his hometown, or the Singaporean tourist who died when he fell from cliffs on the coast of Bali.

    (43D)

    Such incidents have led to the death toll from selfie-related incidents reaching double ps for the first time in 2022, overtaking the number of victims of shark attacks.

    (Adapted from Solutions – Third Edition by Tim Falla and Paul A Davies)

    Question 39

    : What could be the best title for the passage?

    A.

    Posing with Animals                                     

    B.

    Dying for a Selfie

    B.

    A Ban on Selfie-taking                                   D. Positive Trends in Photography

    A.

    upset other people                                       

    B.

    share them with others

    C.

    have lovely memories with friends                  D. show off their beautiful lives

    A.

    dealing with                                                 

    B.

    becoming greater than

    C.

    competing with                                             D. becoming better than

    A.

    the photo    

                B. the head                   C. a baseball                 D. a stadium

    Question 43:

    Which of the following is NOT mentioned in the passage?

    A.

    Taking a selfie with pets is considered the most dangerous.

    B.

    Pictures of near misses

    (cận nguy hiểm)

    are popular on social media.

    (cả 4 đoạn đều nói đến)

    C.

    Action has been taken to warn selfie-takers against dangerous situations.

    D.

    There was an increase in the number of selfie-related deaths in 2022.

    Read the following passage and mark the letter А, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each oft he questions from 44 to 50.

         One day, a middle-aged man asked a taxi to take him to see Chelsea play Arsenal at football. He told the driver “Stamford Bridge”, the name of Chelsea’s stadium, but he was delivered instead to the village of Stamford Bridge in Yorkshire. Of course, he missed the match.

         What had happened? With the Sat-Nav system in place, the driver in this story felt he did not need to know where he was going. He confidently outsourced the job of knowing this information to the Sat-Nav. Using an Internet search engine takes a broadband user less than a second. And with smartphones at hand, people will be online almost all of the time.

         However, general knowledge has never been something that you acquire formally. Instead, we pick it up from all sorts of sources as we go along, often absorbing facts without realising.

    The question

    remains, then: is the Internet threatening general knowledge? When I put that to Moira Jones, expert in designing IQ tests, she referred me to the story of the Egyptian god Thoth. It goes like this: Thoth offers writing as a gift to the king of Egypt, declaring it an “elixir

    (thần dược)

    of memory and wisdom.” But the king is horrified, and tells him: “This invention will induce forgetfulness in the souls of those who have learned it, because they will not need to exercise their memories, being able to rely on what is written.”

         Who wants to be a millionaire

    finalist David Swift, responding to the same question, recognises that there was a problem of young people saying: “I don’t need to know that”, but he is far more excited about the educational potential of the Internet. “There is so much more information out there, giving people opportunities to boost their general knowledge.”

         After all, the Internet might just help us to forget more and more. But meanwhile, the continuing popularity of quizzes and game-shows shows us that general knowledge is strong enough to remain.

    (Adapted from English Unlimited by Adrian Doff and Ben Goldstein)

    Question 44

    : Which best serves as the title for the passage?

    A.

    The Age of the Robot?                                   B. Novel Applications оf the Sat-Nav System

    C.

    The End of General Knowledge?        

                D. New Perspectives on Tertiary Education

    Question 45

    : Why did the middle-aged man miss the football match?

    A.

    Because the search engine in the taxi failed to work.

    B.

    Because the taxi driver was over-dependent on technology. (đoạn 1+2)

    C.

    Because he did not remember the directions to the stadium.

    D.

    Because the Sat-Nav in his car was out of order.

    A.

    exchanged                B. submitted                 C. imposed                   

    D.

    assigned (giao việc)

    A.

    the Internet             

    B.

    question

                      C. the story                   D. general knowledge

    A.

    limit                         B. ease                         C. promote                   

    D.

    cause

    Question 49:

    Which of the following is TRUE, according to the passage?

    A.

    Young people do not seem to bother themselves with memorising factual information. (đoạn 3)

    B.

    The majority of undergraduates are reluctant to look for answers to factual questions online.

    C.

    General knowledge tends to have been mainly acquired through formal schooling.

    D.

    On being offered the gift of writing, the king of Egypt was hopeful about its potential.

    Question 50

    : Which of the following can be inferred from the passage?

    A.

    Many universities worldwide have switched to virtual platforms

    (nền tảng ảo)

    for learning and teaching,

    B.

    Moira Jones is not positive about the potential of the Internet in general knowledge acquisition. (đoạn 4)

    C.

    When it comes to IQ tests, the ability to recall factual information is of little importance.

    D.

    David Swift believes that informal acquisition of knowledge has been overrated

    (được đánh giá cao)

    these days.

    Đề thi chính thức các năm

     

    --- Bài cũ hơn ---

  • Trao Giải Cuộc Thi “thanh Niên Với Văn Hóa Giao Thông”
  • Bài Tự Luận Về An Toàn Giao Thông
  • Chính Thức Bắt Đầu Cuộc Thi “Vì An Toàn Giao Thông Thủ Đô” Trên Internet Năm 2022
  • Đề Thi “An Toàn Giao Thông Cho Nụ Cười Ngày Mai” Năm Học 2022
  • Triển Khai Cuộc Thi “an Toàn Giao Thông Cho Nụ Cười Ngày Mai” Dành Cho Giáo Viên Và Học Sinh Trung Học Năm Học 2022
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 5

    --- Bài mới hơn ---

  • Tổng Hợp Đề Thi Hsg Tiếng Anh 7 Của Trường Amsterdam 2022
  • Kỳ Thi Olympic Tiếng Anh Toàn Cầu Kgl Contest 2022
  • Thi Thử Để Thi Thật Tốt Hơn
  • Cập Nhật & 2022
  • Tất Tần Tật Về Cuộc Thi Olympic Tiếng Anh Tiểu Học
  • Phụ huynh học viên Niên Giao – Lớp SK10A, học sinh giỏi Quốc gia năm lớp 5, Giải Nhất hùng biện cấp tỉnh năm 2022-2019

    Đến với Quỳnh Phương với sự tư vấn tâm huyết và giàu kinh nghiệm, tôi đã chọn được trường và chương trình học phù hợp cho con tôi để giúp cháu biến ước mơ này thành hiện thực.

    Cháu đã tiến bộ lên rất nhiều đặc biệt là việc say mê học tiếng Anh, có nhiều thành tích cao trong học tập.

    ĐT: 0944963555

    Học viên Nguyễn Thị Trang Nhi – Lớp ST2A

    So với những nơi em từng học, Trung tâm Ngoại ngữ Quỳnh Phương có cách dạy nhiều từ vựng hơn và dễ nhớ hơn. Em có thể nhớ bài, nhớ từ vựng ngay tại lớp. Nói chung cách dạy của các thầy cô ở Quỳnh Phương rất thú vị, trong đó em thích nhất là thầy Max và cô Joceline.

    Phụ huynh học viên Đức Minh – Lớp SK1A – 0913485514

    Tôi cho cháu tham gia học tiếng Anh tại trung tâm Quỳnh Phương ngoài việc học tiếng Anh, còn để cháu tự tin hơn trong giao tiếp. Và tôi đã nhận thấy sự biến chuyển trong giao tiếp của cháu, đã tự tin lên rất nhiều.

    Học ở Quỳnh Phương không chỉ là tiếng Anh.

    Phụ huynh học viên Quang Khải lớp SK7A

    Tôi cho cháu Quang Khải tham gia tại Trung tâmQuỳnh Phương từ tháng 5.2011 với hy vọng cháu cơ một môi trường học tập thân thiện và có khả năng để phát triển kỹ năng nghe nói tiếng Anh.

    Qua một khóa học, cháu có rất nhiều tiến bộ và luôn có điểm số cao môn tiếng Anh ở lớp.

    Cháu đã học tại trung tâm đạt Cambridge trình độ PET

    Hoc viên Mai Anh – Lớp SK8A

    Cháu tháy Quỳnh Phương là một trung tâm học ngoại ngữ rất tốt. Cháu mong Trung tâm sẽ có thêm nhiều hoạt động ngoại khóa hơn nữa để học viên có thêm nhiều cơ hội trau dồi tiếng Anh.

    Học viên Niên Giao lớp SK10A – Huy Chương Vàng cấp quốc gia năm học 2013 – 2014

    Học viên Hương Nhi lớp SK9A

    Sau hơn 1 năm học ở trung tâm, em thấy mình có rất nhiều tiến bộ, có nhiều kiến thức. Trung tâm có nhiều hoạt động bổ ích giúp em học tốt hơn. Em thấy Quỳnh Phương là nơi học tiếng Anh rất hiệu quả, các thầy cô giảng bài dễ hiểu.

    Học viên Thế Tùng lớp SK9A

    Trung tâm đã mang lại cho chúng em nhiều kiến thức mới. Từ một học sinh có điểm trung bình tiếng Anh, em đã có điểm khá trong năm lớp 7 vừa rồi. Em đã tiến bộ hơn nhiều về ngữ pháp và nghe nói tiếng Anh

    Phụ huynh học viên Phương Thảo lớp SK7A

    Tôi cho cháu theo học ở Quỳnh Phương đã hơn 3 năm. Cháu đã tiến bộ rất nhiều. Trung tâm đã có nhiều học sinh theo học và có nhiều học sinh đạt giải trong các kỳ thi IOE.

    Tôi thấy Quỳnh Phương là một địa chỉ tin tưởng để gửi gắm con em mình nhằm tăng cường khả năng tiếng Anh cho các cháu.

    Các học sinh có cơ hội thử sức với kỳ thi chuẩn quốc tế Cambridge là một điều thành công của Quỳnh Phương .

    Phụ huynh bạn Bảo Ngọc lớp sk3B

    Từ ngày cháu học tiếng Anh tại trung tâm Quỳnh Phương, tôi nhận thấy cháu có nhiều tiến bộ rõ tệt, đặc biệt là khả năng ghi nhơ từ vựng

    Hoàng Phong lớp sk4C

    Cháu rất thích học tiếng Anh tại Trung tâm Quỳnh Phương

    Bạn Hồng Lê lớp sk4H

    Từ ngày học ở Quỳnh Phương năm lớp 2 lên lớp 3, cháu đã tiến bộ lên rất nhiều

    Cháu đã làm quen được tất cả các từ vựng của đời sống hàng ngày

    Hiện giờ cháu chỉ học lớp 4 nhưng đã làm quen với chương trình lớp 5

    Cháu rất yêu mến Trung tâm Quỳnh Phương

    Bạn Anh Thư sk1D

    Em rất vui khi học ở Quỳnh Phương. Quỳnh phương là nơi để em trải nghiệm niềm đam mê tiếng Anh. Ở Quỳnh Phương em được học và rèn luyện tốt các kỹ năng nghe, nói, đọc và viết. Em được học những bài hát hay và cũng được giao lưu với người Mỹ. Một năm em được tham gia văn nghệ 2 lần. Em rất thích học ở Quỳnh Phương.

    Anh Thư

    Lê Phước Niên Giao – Thế hệ đầu tiên của Quỳnh Phương

    Quỳnh Phương là nơi khở đầu của niềm yêu thích học tiếng Anh của em. Các thầy cô Quỳnh Phương và niềm vui cùng với các bạn trong lớp đã khuyến khích em đến lớp hằng ngày từ năm lớp 3. Nhờ có Quỳnh Phương em mới có được như ngày hôm nay. Em mong rằng Quỳnh Phương sẽ tiếp tục truyền cảm hứng đó cho các em ở khóa sau.

    Lê Phước Niên Giao

    Phan Thảo My lớp KET

    Em rất vui khi được học ở Quỳnh Phương. Ở đây em được các cô giáo dạy bảo tận tình và biết thêm được nhiều bài hát Tiếng Anh. Khi mới bắt đầu học em thấy tiếng Anh rất khó và nghĩ là mình sẽ không học được nhưng khi học ở đây em đã hiểu và tiếp thu bài giảng rất nhanh và Anh Văn trở thành môn học mà yêu thích. Quỳnh Phương đúng là nơi trải nghiệm niềm đam mê ngoại ngữ.

    Phan Thảo My

    Diễm Phương – lớp SK5A

    Em rất vui khi được học ở Trung Tâm Ngoại Ngữ Quỳnh Phương. Khi học ở Quỳnh Phương em đã học được rất nhiều bài hát hay, cùng vui đùa với các bạn và thầy cô giáo, được giáo viên tổ chức các trò chơi hay và bổ ích, đó cũng là một phần quan trọng trong khóa học. Ở đây giúp em luyện kỹ năng nghe, nói, đọc viết rất tốt. Có cả giáo viên người Mỹ về dạy và giao lưu với chúng em. Em rất thích học ở đây.

    Nguyễn Bá Khánh Duy – lớp sk5A

    Ở Quỳnh Phương em thấy rất vui vì có các cô, các bạn. Cảm ơn Quỳnh Phương đã trao cho em kiên thức và trao đổi tiếng Anh với người Anh.

    Nguyễn Hoàng Phong – Lớp sk5A

    Ở Quỳnh Phương, em thấy rất vui khi được giao tiếp với người Anh. Ở đây Cô giáo cho em rất nhiều kiến thức, giúp em có thể giao tiếp dược với người nước ngoài.

    Quang Nhân – Lớp sk5A

    Em rất vui vè được học ở đây. Em đã học xong SK4. Tất cả là nhờ các cô và bạn bè đã giúp em hoàn thành khóa học, mặc dù nó rất khó nhưng bây giờ em đã hiều và học rất tốt.

    Bây giờ em bắt đầu chương trình mới đó là học giao tiếp với người nước ngoài. Em sẽ cố gắng.

    Uyen Minh lớp sk3C

    Em tham gia học Quỳnh Phương từ năm lớp 1. Đến nay em đã hoàn thành chương trình Superkids3. Em đã biết sử dụng tiếng Anh trong cuộc sống hàng ngày.

    Em rất vui vì học ở Quỳnh Phương!

    Phụ huynh bạn Phương Thảo – Nhất Học sinh giỏi thành phố năm 2022 lớp 9, Giải Nhì tiếng Anh cấp tỉnh năm học 2022-20190 0913595014

    Phụ huynh Nguyễn Thị Phương Thảo

    Tôi là mẹ của em Nguyễn Thị Phương Thảo, là những học sinh đầu tiên của Trung tâm Quỳnh Phương (năm 2011) đến nay cháu đã lên lớp 9. Từ khi tham gia khóa học đầu tiên của Quỳnh Phương đến nay cháu luôn cảm thấy hào hứng, say mê và hìnht hành lòng đam mê đặc biệt môn học này và luôn là học sinh tích cực của Quỳnh Phương từ đó đến nay. Phải nói ở đây môi trường học tập rất tốt bởi cách chọn phương pháp dạy trọng tâm là nghe, nói nên con tôi có kỹ năng nghe nói rất tốt. Chất lượng của học sinh ở đây là nghe tốt, phát âm chuẩn. Mặt khác, công tác tổ chức quản lý học sinh, hướng học sinh tận tình chu đáo, phối hợp với phụ huynh rất tốt; Các hoạt động tập thể giao lưu, dã ngoại đều được các cô quan tâm rất bài bản đã tạo ra môi trường vừa học vừa chơi, rèn luyện kỹ năng mạnh dạn, tự tin trong giao tiếp.

    Riêng bản thân tôi xin chân thành cảm ơn cô Nguyễn Thị Nghĩa đã đồng hành dẫn dắt con tôi trưởng thành như ngày hôm nay. Trong thời gian tới tôi rất mong Quỳnh Phương tiếp tục phát huy truyền thống đã gặt hái được trong thời gian qua và tiếp tục là địa chỉ tin cậy đào tạo nên những lứa học sinh có nền vững chắc, niềm đam mê ngoại ngữ; đồng thời là nơi chắp cánh ước mơ và hoài bão bay tới những chân trời xa, sau này, về xây dựng quê hương đất nước và tạo sự nghiệp vững chắc cho bản thân.

    Trân trọng!

    SĐT 0913.595.014

    Phụ huynh Dương Hồng Lê 0946251157 – 0935149555

    Tôi đã cho cháu gắn bó với trung tâm từ năm cháu học lớp 2

    Cháu đã say mê Tiếng Anh cùng Quỳnh Phương center và đạt nhiều kết quả tốt.

    Cháu đang ôn Cambridge FCE ở lớp 7

    Sẽ đồng hành cùng Quỳnh Phương lâu dài

    Phụ huynh Lê Châu Anh 0913854486

    Tôi đã cho cháu theo học Quỳnh Phương từ năm lớp 3. Đã đạt chuẩn Cambridge từ trình độ Starters, Movers, Flyers. Pet

    Cháu đã thi vào trường chuyên Lê Quý Đôn với kết quả tốt

    Tôi nghĩ rằng Quỳnh Phương là địa chỉ tin cậy cho học sinh tiểu học, cấp 2, cấp 3 lựa chọn để học tiếng Anh

    Tôi rất tin tưởng vào phương pháp mà Quỳnh Phương thực hiện.

    Các lớp giao tiếp cho người lớn cũng đem lại cho học viên sự hào hứng

    Các lớp luyện IELTS cũng là lựa chọn tốt cho học sinh

    Văn Hiếu Hạnh

    Luyện Thi IELTS với trung tâm sẽ là lựa chọn cho học sinh khi đến với Quyỳnh Phương

    Thầy giáo nước ngoài tận tâm, kinh nghiệm

    Ba Hoàng Phong 0905041419

    Hoàng Phong theo học ở đây. Tôi thất sự tin tưởng.

    Cháu đã có sức bật tốt

    Tôi nghĩ rằng, Quỳnh Phương center là địa chỉ uy tín

    Học phí vừa phải

    Giáo viên nước ngoài rất tận tâm.

    Bằng cấp tốt. Kỹ năng sư phạm tốt.

    37 Lê Hồng Phong, Đông Hà

    và 3 cơ sở ở 3 huyện: Cam Lộ, Hướng Hóa, Gio Linh

    Mẹ Hoàng Quân 0948052595

    Từ cậu bé nhút nhat, không thích học tiếng Anh. Nhờ Quỳnh Phương center, giờ cháu đam mê tiếng Anh

    Tôi rất vui.

    Quỳnh Phương rất tận tâm. Tôi rất bận, có ngày phải nhờ cô giáo đưa đón.

    Tôi nghĩ Quỳnh Phương là nơi Phụ huynh cần biết đến.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Tổng Hợp Về Kỳ Thi Năng Lực Tiếng Nhật Topj
  • Tổng Hợp Ngữ Pháp N5 Luôn Luôn Xuất Hiện Trong Đề Thi Jlpt
  • Luyện Thi Năng Lực Tiếng Nhật
  • Mẹo Làm Bài Thi Jlpt Phần Đọc Hiểu Từ N5
  • Những Điều Bạn Cần Biết Về Các Kì Thi Năng Lực Tiếng Nhật
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 8

    --- Bài mới hơn ---

  • Tải Về Tuyển Chọn Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 11 Sách Miễn Phí Pdf * Thư Viện Sách Hướng Dẫn
  • Khai Mạc Olympic Tiếng Anh Thcs Thành Phố Hà Nội Lần Thứ 8
  • Đề Thi Olympic Môn Tiếng Anh Lớp 6 Năm Học 2014
  • Bình Luận Về Đề Thi Imo 2022
  • Đề Thi Olympic Quốc Tế Imo 2022
  • Exercise 1: Listen to the conversation three times and answer the questions (5 points).

    1-Is Hoa happy?

    2-Where does Nien live?.

    3-Does Lan know Nien?.

    4-Which sentence tells you that Hoa is older than Nien?.

    5-When is Nien going to visit Hoa?.

    Exercise 2: Listen to the passage three times and fill in the blanks with a suitable word ( 5 points).

    Mark’s Big Game

    cks of flats polluted new settlers noisy common place to hold monthly meeting clean environment to care for one another HỌC SINH KHÔNG ĐƯỢC VIẾT VÀO KHUNG NÀY VÌ ĐÂY LÀ PHÁCH SẼ BỊ RỌC ĐI MẤT .................................................................................................... cultural house to move house guards to help the poor and the elderly to settle a)Find 03 words or phrases relating to the building structure in a neighborhood. b)Find 04 words or phrases relating to the people in a neighborhood. c)Find 03 words or phrases relating to the environment in the neighborhood. d)Find 05 words or phrases relating to the activities in the neighborhood. Exercise 3: Fill in the blank with the right forms of the word - 5 points. 1-There wasn't any ...................... (electric) in our village two years ago. 2-Her father soon died of a ....................... (break) heart. 3-She gave me a ....................... (demonstrate) of a new house. 4-The child should be punished because of his bad ................. (behave). 5-Every week, there are two .................... (fly) from Ha Noi to Nha Trang. 6-My aunt lives in a ................... (mountain) area of the country. 7-Mr. Thanh is having ..................... (treat) for his bad back. 8-This knife is .................... (use) - it can't cut anything. 9-Trung and his brother like .................... (act) movies very much. 10-Our life is much better with the help of modern ..................... (equip). HỌC SINH KHÔNG ĐƯỢC VIẾT VÀO KHUNG NÀY VÌ ĐÂY LÀ PHÁCH SẼ BỊ RỌC ĐI MẤT .................................................................................................... Part 3: Reading (10 points). Exercise 1: Put the sentences in the correct chronological order to complete the story (5 points). a-Unfortunately, I didn't catch any fish, and I got bored. b-On the last day of my vacation, I went fishing on a beautiful lake. c-It had all my money, my passport, my place tickets - everything. d-When I stood up, my wallet fell out of my pocket and into the water. e-I had no money to pay the bill and no plane ticket or passport to go home. f-I jumped into the lake to look for it, but I didn't find anything. g-So what did I do?. h-The next morning. I wasn't able to leave the hotel. i-I have never had such a terrible experience. j-I called my boss and asked for some money. k-I have always wanted to go fishing. Last summer, I went on a trip to Taiwan. Write the answers here: 1- ...k.... 2 - ......... 3- ......... 4- ......... 5- ......... 6- .......... 7- ......... 8- ......... 9- ......... 10- ......... 11- ........ Exercise 2: Read the passage and answer the questions below (5 points): Cellular Radio Telephones, or cellular telephones or cell phones, provide voice telephone and other services to mobile users. It is completely portable and does not need to access the wire - based network like conventional telephone. Cellular phones become popular with professionals and consumers as a way to communicate while they are far away from the wire - based phone - for example, while traveling or when in remote area. Due to the convenience of cellular phones, users have to pay a higher fee than they do for normal telephone. HỌC SINH KHÔNG ĐƯỢC VIẾT VÀO KHUNG NÀY VÌ ĐÂY LÀ PHÁCH SẼ BỊ RỌC ĐI MẤT .................................................................................................... There were 120 million users of cell phones in 2001 and the number is increasing each year. As a result, prices for cell phones and their services are dropping. Nowadays, drivers, technicians, lawyers and other professionals are the users of mobile telephone service. More and more people are buying cell phones for their personal security, and general conveniences. Questions: 1-What are the other names of cellular phones?. 2-What do cell phones provide?. 3-Why do users of cell phones have to pay higher fee?. 4-What is the difference between conventional phones and cell phones?. 5-Who usually use cell phones nowadays?. Part 4: Writing (10 points). Exercise 1: Rewrite the following sentences without changing the meaning - 5 points. 1-"Don't waste so much time watching TV", the teacher told his students. 2-I'm very delighted that I was offered a job in that company. 3-The test is easy. The students can do it. 4-She is very interested in playing badminton. HỌC SINH KHÔNG ĐƯỢC VIẾT VÀO KHUNG NÀY VÌ ĐÂY LÀ PHÁCH SẼ BỊ RỌC ĐI MẤT .................................................................................................... 5-I swam in the sea this morning. Exercise 2: Complete the letter from the key words (5 points). Dear ..............., Thank / you / much / psent / sent / me. It / be / nice. I / like / much. I / wore / it / my birthday. I / be / sorry / you / not / my birthday party / then. You / be / next Sunday?. You / go / the concert / me?. I / have / two tickets. We / meet / each other / 6 p.m. OK?. I / hope / you / come. I / love / see / you. Yours, Hoa .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... Part 5: Complete the following chart with the words related to housework (5 points). housework cooking -The end - UBND THÀNH PHỐ CAO LÃNH CỘNG HÒA XÃ HỘI CHỦ NGHĨA VIỆT NAM PHÒNG GIÁO DỤC - ĐÀO TẠO Độc lập - Tự do - Hạnh phúc HƯỚNG DẪN CHẤM ĐỀ THI OLYMPIC TIẾNG ANH Cấp THCS - năm học 2009-2010 Lớp 8 Part 1: Listening (10 points). Exercise Contents Points 1 1-Yes, she is. 1 đ 2-She lives in Hue. 1 đ 3-No. She doesn't know her (Nien). 1 đ 4-She wasn't old enough to be in my class. 1 đ 5-She is going to visit Hoa at Christmas. 1 đ Transcripts: Hoa: Hello, Lan. Lan: Hi, Hoa. You seem happy. Hoa: I am. I received a letter from my friend Nien today. Lan: Do I know her?. Hoa: I don't think so. She was my next-door neighbor in Hue. Lan: What does she look like?. Hoa: Oh. She 's beautiful. Here is her photograph. Lan: What a lovely smile! Was she your classmate?. Hoa: Oh, no. She wasn't old enough to be in my class. Lan: How old is she?. Hoa: Twelve. She is going to visit me. She'll be here at Christmas. Would you like to meet her?. Lan: I'd love to. 2 1-favorite 0.5 đ 2-two 0.5 đ 3-good 0.5 đ 4-popular 0.5 đ 5-friends 0.5 đ 6-fans 0.5 đ 7-wants 0.5 đ 8-money 0.5 đ 9-college 0.5 đ 10-successful 0.5 đ Transcripts: Mark's Big Game Mark's favourite sport is hockey. He is 15 years old. Mark practises three times a week. Practices are two hours long. Mark plays one game a week. Mark is a good hockey player. He plays on Friday nights. Friday night hockey games are popular. Mark's family watches him play. Mark's friends watch him play too. There are always many fans. Tonight is the big game. Coaches are coming to watch Mark play. Mark wants to play in the National Hockey League. Mark wants to make a lot of money. It is very hard to play in the NHL. Mark's parents want him to go to college. They want him to have an education. They want Mark to be successful. They want Mark to be happy. Part 2: Grammar and vocabulary (15 points). Exercise Contents Points 1 0.5 đ 0.5 đ 0.5 đ 0.5 đ 0.5 đ 0.5 đ 0.5 đ 0.5 đ 0.5 đ 0.5 đ 2 a-blocks of flats, common place, cultural house. 1 đ b-local people, new setters, guards, volunteers. 1 đ c-noisy, clean environment, polluted. 1 đ d-to move house, to help the poor and the elderly, to hold monthly meetings, to care for one another. 2 đ 3 1-electricity 0.5 đ 2-broken 0.5 đ 3-demonstration 0.5 đ 4-behavior 0.5 đ 5-flights 0.5 đ 6-mountainous 0.5 đ 7-treatment 0.5 đ 8-useless 0.5 đ 9-action 0.5 đ 10-equipment 0.5 đ Part 3: Reading (10 points). Exercise Contents Points 1 2-b 0.5 đ 3-a 0.5 đ 4-d 0.5 đ 5-c 0.5 đ 6-f 0.5 đ 7-h 0.5 đ 8-e 0.5 đ 9-g 0.5 đ 10-j 0.5 đ 11-i 0.5 đ 2 1-They are cellular radio telephones, cell phones. 1 đ 2-They can provide voice telephone and other services to mobile users. 1 đ 3-Due to the convenience of cellular phone, users have to pay a higher fee than they do for normal telephone. 1 đ 4-The difference is that cell phones do not need to access the wire - based network as conventional telephones do. 1 đ 5-They are drivers, techinicians, lawyers and other professionals. 1 đ Part 4: Writing (10 points). Exercise Contents Points 1 1 đ 2-I'm very delighted to be offered a job in that company. 1 đ 3-The test is easy enough for the students to do. 1 đ 4-She is fond of / keen on playing badminton. 1 đ 5-I had a swim in the sea this morning. 1 đ 2 Dear .............., Thank you very much for the psent you sent me. 1 đ It is very nice. I like it very much. I wore it on my birthday. 1 đ I was sorry you couldn't come to my birthday party then. 1 đ Will you be free next Sunday?. Would you go to the concert with me?. 1 đ I have two tickets. We'll meet each other at 6 p.m. Is it OK? I hope you'll come. I'd love to see you. Yours Hoa 1 đ Part 5: English puzzle (5 points). Exercise Contents Points 1-washing up 1 đ 2-feeding 1 đ 3-tidying 1 đ 4-gardening 1 đ 5-cleaning 1 đ - The end -

    --- Bài cũ hơn ---

  • Tổng Quan Về Kỳ Thi Olympic Tiếng Anh 3 Cấp Tiểu Học, Thcs, Thpt
  • Hướng Dẫn Thi Vòng Loại Kỳ Thi Olympic Tiếng Anh Toàn Cầu Kgl Contest 2022
  • Hướng Dẫn Thi Vòng Chung Kết Quốc Gia Kì Thi Olympic Tiếng Anh Toàn Cầu Kgl Contest 2022
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Cấp Tiểu Học
  • Đề Thi Olympic Môn Tiếng Anh Lớp 6
  • Đề Thi Môn Toán Bằng Tiếng Anh

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Hsg Toán 6 Cấp Trường, Quận Huyện, Tỉnh Thành Phố
  • Tuyển Tập 30 Đề Thi Học Sinh Giỏi Lớp 6 Môn Toán
  • Đáp Án Đề Thi Vào Lớp 6 Môn Toán 2022 Thcs Cầu Giấy
  • Đề Thi Thử Thpt Quốc Gia 2022 Môn Toán Bám Sát Đề Minh Họa Của Bộ Gd
  • Ôn Thi Thpt Quốc Gia 2022: Ma Trận Kiến Thức Đề Môn Toán 2K2 Cần Nhớ – Onluyen
  • Đăng ký :

    Tên đăng nhập :

    Mật khẩu :

    Giới tính

    Họ và tên :

    Email :

    Điện thoại :

    Ngày sinh :

    Tỉnh/ TP :

    Nhập mã bảo mật:

    --- Bài cũ hơn ---

  • Ngân Hàng Đề Thi Lớp 6 Vào Trường Amsterdam
  • Bộ 4 Đề Thi Giữa Hk 2 Lớp 8 Môn Hóa (Có Đáp Án) 2022
  • Đề Kiểm Tra Học Kì I Môn: Vật Lý 6 ( Thời Gian 45 Phút )
  • Đề Thi Olympic Năm Học: 2014 – 2022 Môn: Vật Lí Lớp 6 Thời Gian Làm Bài: 120 Phút Trường Thcs Bích Hòa
  • Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn: Vật Lí Lớp 6 (Thời Gian Kiểm Tra: 45 Phút )
  • Đề Thi Tiếng Anh B1 Châu Âu

    --- Bài mới hơn ---

  • Luyện Thi Tiếng Đức B1 Gấp Rút
  • Tổng Hợp Các Đề Thi Viết B1 Tiếng Đức
  • Cấu Trúc Đề Thi Telc Trình Độ B1
  • Kiểm Tra Thử Tiếng Đức B1 Goethe Online Có Chấm Điểm
  • B1 Vstep Là Gì? Download Đề Thi Tiếng Anh B1 Vstep Pdf
  • Chúng tôi xin giới thiệu tới các Bạn một só dạng đề thi tiếng anh b1 Châu Âu theo tiêu chuẩn PET. B1 Châu Âu hay còn được biết đến là kỳ thi PET Quốc tế nằm trong khung 3/6 theo khung tham chiếu trình độ CEFR. Hiện tại ở khu vực Hà Nội có 3 đơn vị được phép tổ chức thi B1 Châu Âu là OEA, ĐH Ngoại Ngữ… về thông tin đề thi B1 này bạn tham khảo cách thức làm bài của chúng tôi

    Chứng chỉ ngoại ngữ B1 do viện khảo thí thuộc trường Đại học Cambridge Anh cấp. Chứng chỉ này dùng được cho các đối tượng sau:

    • Những người muốn kiểm tra năng lực sử dụng tiếng Anh để xin việc

    • Học viên sau đại học trước khi bảo vệ thạc sỹ

    • Những người nộp hồ sơ nghiên cứu sinh làm tiến sỹ

    • Sinh viên của các trường có yêu cầu chuẩn đầu ra B1

    Các trung tâm được viện khảo thí trường Đại học Cambridge cấp phép tổ chức thi chứng chỉ Ngoại ngữ Châu Âu

    Có hai dạng trung tâm tổ chức thi được ủy quyền:

    Trung tâm mở

    Trung tâm mở được ủy quyền để tổ chức các kỳ thi cho tất cả thí sinh, bao gồm cả những người không tham gia khóa luyện thi tại cơ sở điều hành trung tâm đó.

    Ở Hà Nội có 2 trung tâm mở:

    Địa chỉ: Tòa nhà C8, 343 Đội Cấn, Quận Ba Đình, Hà Nội

    Điện thoại: (+844) 3232-1318 / Fax: (+844) 3232-1317

    Email: [email protected]

    Website: http://www.oea-vietnam.com/Page/Default.aspx

    Trung tâm khép kín

    Trung tâm khép kín chỉ tổ chức thi dành cho những học viên đăng ký học tại cơ sở đó, không nhận đăng ký của các thí sinh tự do.

      Apollo Education and Training

    Website: http://apollo.edu.vn/

      Wellspring International Bilingual school

    Website: http://wellspring.edu.vn/

    Dạng thức bài thi B1 quốc tế

    PHẦN 1: ĐỌC VIẾT (1h30 phút)

    Đọc phần 1: Cho 5 biển báo, thông báo, tin nhắn… và 3 lựa chọn trả lời. Thí sinh chọn một đáp án đúng.

    Đọc phần 2: Cho 5 bài miêu tả về một người/nhóm người và 5 đoạn văn ngắn. Nối phần miêu tả với đoạn văn thích hợp.

    Đọc phần 3: Cho 10 câu và một bài văn. Dựa vào thông tin của bài văn, quyết định xem câu văn đã cho đúng hay sai.

    Đọc phần 4: Cho một bài văn và 5 câu đọc hiểu trắc nghiệm gồm 4 lựa chọn A, B, C, D. Chọn đáp án đúng nhất.

    Đọc phần 5: Cho một đoạn văn có 10 chỗ trống. Mỗi chỗ trống tương ứng với 4 lựa chọn. Chọn đáp án đúng nhất.

    Viết phần 1: Điền từ 1 đến 3 từ vào câu viết lại sao cho giữ nguyên nghĩa với câu đã cho.

    Viết phần 2: Viết một đoạn tin nhắn (35-45 từ) bao gồm 3 mẩu thông tin

    Viết phần 3: Viết một bức thư hoặc một câu chuyện khoảng 100 từ

    PHẦN 2: NGHE (35 phút)

    Nghe phần 1: Mỗi câu hỏi tương ứng với 3 bức tranh. Nghe và chọn bức tranh đúng.

    Nghe phần 2: Nghe một đoạn độc thoại hoặc một bài phỏng vấn và chọn đáp án đúng nhất trong 3 lựa chọn A, B, C

    Nghe phần 3: Nghe điền từ vào chỗ trống

    Nghe phần 4: Nghe một đoạn hội thoại và quyết định xem câu đưa ra đúng hay sai.

    PHẦN 3: NÓI (10 – 12 phút)

    Nói phần 3: Thí sinh được xem một bức tranh in màu và thí sinh miêu tả bức tranh đó trong vòng 1 phút.

    * Lưu ý: 2 thí sinh cùng thi một lúc, 2 giám khảo chấm thi (một người hỏi thí sinh, một người chỉ ghi chép)

    Thang điểm và chứng chỉ B1

    Bài thi tính theo thang điểm 100, mỗi kỹ năng chiếm 25% số điểm. Bài thi có thể đánh giá năng lực ngôn ngữ thấp hơn 1 bậc – tức A2.

    Bạn sẽ được cấp chứng chỉ:

    B1 nếu điểm từ 70 – 100

    A2 nếu điểm từ 45 – 49

    --- Bài cũ hơn ---

  • Tài Liệu Luyện Thi B1 Tiếng Đức
  • Tổng Hợp Đề Thi Viết Teil 3 B1 Tiếng Đức
  • Đề Thi Tiếng Anh B1 Khung Tham Chiếu Châu Âu
  • Dạng Thức Đề Thi Tiếng Anh B1 Khung Châu Âu
  • Trung Tâm Ngoại Ngữ Đà Nẵng Đại Học Ngoại Ngữ
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Cấp Tiểu Học

    --- Bài mới hơn ---

  • Hướng Dẫn Thi Vòng Chung Kết Quốc Gia Kì Thi Olympic Tiếng Anh Toàn Cầu Kgl Contest 2022
  • Hướng Dẫn Thi Vòng Loại Kỳ Thi Olympic Tiếng Anh Toàn Cầu Kgl Contest 2022
  • Tổng Quan Về Kỳ Thi Olympic Tiếng Anh 3 Cấp Tiểu Học, Thcs, Thpt
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 8
  • Tải Về Tuyển Chọn Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 11 Sách Miễn Phí Pdf * Thư Viện Sách Hướng Dẫn
  • PHẦN I: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

    20 Câu

    10 Điểm

    Bài tập 1. Em hãy khoanh tròn một từ khác với các từ còn lại.

    Ví dụ:

    A. student B. worker C. teacher D. cooker

    1. A. chicken B. bread C. food D. rice

    2. A. math B. subject C. science D. music

    3. A. breakfast B. lunch C. dinner D. have

    4. A. house B. father C. mother D. brother

    5. A. headache B. toothache C. doctor D. fever

    Bài tập 2. Em hãy hoàn thành các tranh sau, sử dụng các tranh gợi ý:

    I’d like a ………hambergur……………..

    1. My father is a …………………

    2. I am ……………….. at the moment.

    3. Nam and Alan is going to chúng tôi Sunday

    4.Mai always …………………… at 7 a.m

    5. Would you like an ……………….

    Bài tập 3. Em hãy xếp các câu trong cột B sao cho phù hợp với nội dung các câu trong cột A.

    1. Where are you from?

    a. Because I want a hamburger.

    2. How often do you play football?

    b. It’s my favourite drink.

    3. I like milk very much.

    c. I’m from London.

    4. What did you do yesterday?

    d. Yes, I am.

    5. Are you going to ride a bike tomorrow?

    e. Sometimes.

    6. Why do you go to the food stall?

    f. We went to the cinema.

    Em hãy ghi đáp án vào ô sau:

    1. …c……. 2………… 3……….. 4………… 5………… 6……….

    Bài tập 4. Em hãy hoàn thành đoạn hội thoại sau, sử dụng các từ cho sẵn:

    works thirty- nine her nurse where

    A: What’s your mother’s name?

    B: (1)………. name is Lan.

    A: How old is she?

    B: She is ( 2 )………..

    A: What does she do?

    B: She works as a ( 3 ) …………..

    A: ( 4 )………..does she work?

    B: She ( 5 ) ………… in a hospital.

    PHẦN II. ĐỌC HIỂU

    10 Câu

    10 điểm

    Bài tập 1. Em hãy đọc đoạn văn và điền các thông tin vào bảng sau:

    My best friend is Le Van Tam. He’s ten years old. He lives at 26 Ly Thuong Kiet Street in Hanoi with his mother, father and his elder brother. He’s a student at Quang Trung Primary School. He’s tall and thin. He has short black hair. His close friends are Minh, Bao and me. His telephone number is 04.3.668.752.

    Name:

    Le Van Tam

    1. Age

    2. Home Address

    5. Telephone Number

    There are four seasons in Vietnam. They are spring, summer, autumn and winter. The weather in spring is usually fine and warm. Summer is always very hot and it often rains. It is a rainy season. It is cool and windy in autumn. Winter is a dry season. It is often cloudy and cold. The days in winter are short and the nights are long.

    True False

    There are four seasons in Vietnam. □ □

    It’s usually fine and warm in spring. □ □

    It doesn’t rain in summer. □ □

    It’s often cloudy and cold in winter. □ □

    The days in winter are long. □ □

    Em hãy dựa vào cây gia đình và viết về gia đình bạn Nam.

    Mr. Kien Mrs. Lan

    doctor teacher

    42 years old 38 years old

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Olympic Môn Tiếng Anh Lớp 6
  • Đề Thi Giao Lưu Olympic Tiếng Anh Cấp Tiểu Học
  • Review Sách Tuyển Tập Đề Thi Violympic Tiếng Anh Lớp 5 (Tập 1) (Kèm Cd)
  • Tuyển Tập Đề Thi Violympic Tiếng Anh Lớp 5 (Tập 2) (Kèm Cd)
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lop 5 Vong 8 (De3) Năm Học 2013
  • Đề Thi Môn Nghe Tiếng Anh B2

    --- Bài mới hơn ---

  • 15 Bộ Đề Thi Lái Xe Ô Tô B2, C Trực Tuyến Đúng Chuẩn Bộ Gtvt
  • Đề Thi Vstep Reading: Cấu Trúc Và Bài Đọc Mẫu
  • Các Dạng Câu Hỏi Khi Thi Đọc Vstep Reading (Tiếng Anh B1, B2, C1)
  • Cách Trả Lời Phần Thi Fce Speaking (Part 1)
  • Đề Thi Mẫu Vstep Speaking: Cấu Trúc Và Lưu Ý
  • PART I. Listen and fill in the missing information. ( 5 points )

    People have played kicking (1) . with balls since ancient times. The

    modern (2) .of soccer came from Britain. It dates from the 1860s, when the

    rules were (3) .written down. By the late 1800s, British (4) .,

    traders, and soldiers had carried the game all over the world. Professional

    (5) .leagues soon appeared in many countries. Today, almost every country in

    (6) ., North America and South America has professional soccer leagues. So do

    many countries in (7) . and Asia.

    ĐỀ THI MÔN NGHE TIẾNG ANH B2 -2009 PAPER THREE :LISTENING COMPREHENSION B (30 minutes) PART I. Listen and fill in the missing information. ( 5 points ) People have played kicking (1). with balls since ancient times. The modern (2).of soccer came from Britain. It dates from the 1860s, when the rules were (3).written down. By the late 1800s, British (4)., traders, and soldiers had carried the game all over the world. Professional (5).leagues soon appeared in many countries. Today, almost every country in (6)., North America and South America has professional soccer leagues. So do many countries in (7). and Asia. One country where soccer didn't grow very fast was the United States. It wasn't until the (8).that many Americans began to follow it. After that, the sport became more and more (9). . Today, (10).of Americans play soccer in schools, colleges, and local leagues. 1. games 2. form 3. first 4. sailors 5. soccer 6. Europe 7. Africa 8. 1970s 9. popular 10. millions Số phách : Điểm CHỮ KÝ GIÁM KHẢO 1 CHỮ KÝ GIÁM KHẢO 2 PART II. Listen and circle the best response ( 5 points ) 1. A. How about you ? B. Pleased to meet you. C. How is it ? 2. A. Yes, it is. B. Yes, I'd love to. C. Yes, so do I. 3. A. It doesn't matter. B. You're welcome. C. Thank you very much 4. A. I've had enough B. Here you are. C. Please. 5. A. Yes, please. B. That's all right. C. Here you are. 6. A. Excuse me. B. Not at all C. It's my fault. 7. A. Really. B. certainly C. Don't mention it. 8.A. By all means. B. Not at all C. Thank you, I will. 9. A. Yes, bye for now. B. Hello. C. I see what you mean. 10.A. Cheers B. Merry Christmas C. Happy birthday ! _________________ 1. B 2. B 3.C 4.B 5.A 6. B 7. B 8. A 9. A 10. c PAPER THREE :LISTENING COMPREHENSION A (30 minutes) PART 1. Listen and fill in the missing information. ( 5 points ) In Britain, young people don't go out every (1) . They usually go out on Friday and (2)nights. They go to parties in their friends' houses, to the (3), to discos or to café. If they are (4), they can go to pubs, too, but they can't buy alcoholic (5)till they are 18. Parents usually expect (6)to be home by 11 or 12 o'clock. Most people live in suburbs and there aren't any (7)or trains after (8) o'clock. Parents often go to collect their children from a (9) If a boy or girl comes home late, they are usually not allowed out for a (10) 1. night 2. Saturday 3. cinema 4. 16 5. drinks 6. teenagers 7. buses 8. 11 9. party 10. week PART 2 . Listen and decide whether the following statements are true (T) or false (F) ( 5 points ) T F 1. Bill likes eating a lot of food. 2. He is quite fat. 3. He likes to work. 4. He met a farmer and his wife one day 5. He was very hungry. 6. The man asked Bill if he was tired. 7. Bill wanted to have something to eat first. 8. He wanted vegetable soup , a steak and peas. 9. He did not want potatoes. 10. The farmer invited Bill to go to a restaurant. 1. T 2. T 3. F 4. F 5. T 6. F 7. T 8. T 9. F 10. F

    --- Bài cũ hơn ---

  • Kỹ Năng Học Và Thi B2 Tiếng Đức Nhanh Nhất Hiện Nay
  • Delf Pro B2 Và Tất Cả Những Gì Bạn Cần Biết Năm 2022
  • Hướng Dẫn 11 Bài Thi Thực Hành Sa Hình Lái Xe Bằng B2
  • Hướng Dẫn Thi Sa Hình B2 Chuẩn Nhất Bạn Nên Biết
  • Tổng Hợp 11 Bài Thi Sa Hình Hạng B2
  • Đề Thi Olympic Môn Tiếng Anh Lớp 6

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Cấp Tiểu Học
  • Hướng Dẫn Thi Vòng Chung Kết Quốc Gia Kì Thi Olympic Tiếng Anh Toàn Cầu Kgl Contest 2022
  • Hướng Dẫn Thi Vòng Loại Kỳ Thi Olympic Tiếng Anh Toàn Cầu Kgl Contest 2022
  • Tổng Quan Về Kỳ Thi Olympic Tiếng Anh 3 Cấp Tiểu Học, Thcs, Thpt
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 8
  • TRƯỜNG CHUYÊN HÀ NỘI - AMSTERDAM ĐỀ THI OLYMPIC HÀ NỘI - AMSTERDAM Môn thi: TIẾNG ANH - LỚP 6 Ngày thi: 25/3/2011 Thời gian làm bài: 60phút. A. PHONETICS I. Choose one word with different pronunciation of the underlined part. Write A, B, C or D in the space provided (5 pts.) 1. A. peace B. east C. bean D. pear 2. A. sure B. sugar C. sing d. mission 3. A. chocolate B. classmate C. lemonade D. participate 4. A. practises B. rises C. fixes D. misses 5. A. grapes B. photographs C. motorbikes D. tables II. Choose the word with different stress pattern. Write A, B, C or D in the space provided (5 pts.) 1. A. toothpaste B. sandwich C. cartoon D. chocolate 2. A. aerobics B. activity C. badminton D. basketball 3. A. police B. gymnast C. teacher D. farmer 4. A. different B. dangerous C. difficult D. delicious 5. A. visit B. unload C. receive D. correct B. VOCABULARY AND GRAMMAR I. Choose the word or phrase that best completes each of the sentences. Write A, B, C or D in the box (10 pts.) A. many B. much C. any D. about A. do B. likes C. does D. would like A. I wouldn't B. I don't C. I'm not D. I don't like A. it's B. he is C. that is D. it is A. much / some B. many / any C. much / any D. many / some A. jog B. to jog C. jogs D. jogging A. do you like B. do you want C. you'd like D. you need A. American terrific old B. terrific old American C. terrific American old D. old American terrific A. do you want to go to B. do you want to go it C. you want to go D. do you want to go A. him B. of him C. his D. of his II. Give the correct form of the verbs in brackets. Give your answers in the space provided (10 pts.) 1. "What you still (do) here at this moment? It (be) 11p.m. " - "Nothing." 2. My life is boring. I just (watch) television every night. 3. There (be) a teacher and forty three students in the classrooms. 4. They (have) English from eight to ten in the classroom today. It (be) just nine fifteen now. (Not let) anyone (disturb) them. 5. Look. The man at the corner table (glance) my way to see if I (listen). III. Give the correct form of the words in brackets. Give your answers in the space provided (10 pts.) 1. Susie is so (CARE)careless . She's always breaking things. 2. My mum pfers cooking on a gas (COOK) cooker . 4. Should I write British or English as my (NATION) nationality ? 5. Experienced (TRAVEL) travelling will enjoy our hotel's comfortable double rooms. 6. My best friend gives me lots of help with my (PERSON)personal problems. 8. I'm afraid that the answer is (CORRECT) collection , so you haven't won today's top prize. 9. I hope I haven't hurt your (FEEL)feeling by saying that. 10. You have to practice a lot if you want to work as a (MUSIC)musician . PART C. READING I. Complete the passage by filling in the blanks with the words from the box. Write your answers in the answer box (6 pts.) Different owners guard friends useful serve policeman police blind do Which are better, dogs or cats? For me, the answer is easy. Dogs! Dogs are both more fun and more (1) than cats. For one thing, dogs are sociable, playful animals. They love their (2). and are always full of joy to see them. In addition, dogs (3). people in many ways. Pet dogs (4). their owners. The (5). use dogs for many jobs, and seeing-eye dogs help (6). people. II. Read the passage and answer the questions. Write A, B, C or D in the box (6 pts.) Litter on Mount Everest Mount Everest is the highest mountain in the world. It is also the highest trash pile in the world. About 400 people try to reach the top every year. This many climbers means a lot of trash. It is very dangerous to climb Mt. Everest. The air is very thin and cold. Most people carry bottles of oxygen; they could die without it. When the oxygen bottles are empty, people throw them on the ground. When strong winds rip their tents, people leave them behind. They don't have the energy to take the trash away. They only have enough energy to go down the mountain safely. Trash is a terrible problem. Since people first began to climb Mt. Everest, they have left 50,000 kilos of trash on the mountain. Several groups have climbed the mountain just to pick up the trash. When people plan to climb the mountain, they have to plan to take away their trash. 1. What is the main topic of the passage? A. Wind on the mountain B. A problem with trash C. A dangerous mountain D. Climbing safely 2. Where do climbers put their empty oxygen bottles? A. On the ground B. In trash cans C. On their back D. In their tents 3. Why do climbers leave their trash on the mountain? A. Special groups will pick it up. B. The wind will blow it away. C. They don't have the energy to take it away. D. Other climbers will use it later. 4. How much trash is on the mountain? A. Four hundred kilos B. Four thousand kilos C. Five thousand kilos D. Fifty thousand kilos 5. Why do climbers on Mount Everest carry bottles of oxygen? A. The weather is cold. B. Climbing makes them tired. C. The air is very thin. D. They are thirsty. 6. In line 7, people leave them behind, what does the word them refer to? A. Tents B. Oxygen bottles C. Strong winds D. Other climbers II. Rewrite each sentence, beginning as shown, so that its meaning stays the same (20 pts.) 1. The beach is close to the hotel, so we can walk there. We can go because it's close. 2. How are you today? Are you still ill? How do you do today ? Are you still ill? 3. My coffee is very sweet! I can't drink it! There is . . I can't drink it! 4. Whose are these gloves? Who ? 5. Frances is a very good pianist. Frances plays 6. Ricardo is a very bad footballer. Ricardo is very bad footballer 7. My house is quite near the train station. My house isn't noisy near the train 8. How about going to the top of the tower to look at the view? Why ..? 9. Kay's favorite subject at school is physics. The subject Kay is favorite is physics most at school is physics. 10. Young children like Disneyland. Disneyland is popular cartoon of the young children is favorite

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Giao Lưu Olympic Tiếng Anh Cấp Tiểu Học
  • Review Sách Tuyển Tập Đề Thi Violympic Tiếng Anh Lớp 5 (Tập 1) (Kèm Cd)
  • Tuyển Tập Đề Thi Violympic Tiếng Anh Lớp 5 (Tập 2) (Kèm Cd)
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lop 5 Vong 8 (De3) Năm Học 2013
  • Bao Nhiêu Điểm Thì Đỗ Kỳ Thi Năng Lực Tiếng Nhật Jlpt ” Đăng Ký Thi Jlpt, Hướng Dẫn, Kỳ Thi Jlpt
  • Đề Thi Hsg Quốc Gia Tiếng Anh Bài Thi Nói 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đáp Án, Đề Thi Môn Tiếng Anh Mã Đề 401 Kỳ Thi Thpt Quốc Gia 2022
  • Đề Thi Thử Thpt Quốc Gia 2022 Môn Sinh Học Sở Gd&đt Bắc Ninh
  • Đề Thi Thpt Quốc Gia Dễ Hay Khó?
  • Đề Tập Huấn Thi Thpt Quốc Gia 2022 Môn Gdcd Sở Gd&đt Bắc Ninh
  • Giải Chi Tiết Đề Thi Chính Thức Thpt Quốc Gia Môn Hóa Học 2022 Mã Đề 217
  •        Đề thi HSG Quốc Gia Tiếng Anh bài thi nói 2022 là đề thi môn Tiếng Anh bài thi nói, Một trong các đề thi học sinh giỏi quốc gia THPT dành cho các bạn học sinh khối lớp 11,12 tham dự kỳ thi HSG THPT Quốc gia do bộ GD&ĐT tổ chức niên khóa 2022-2019

          Kỳ thi chọn học sinh giỏi quốc gia THPT năm 2022 diễn ra từ ngày 13 – 15/1 với 12 môn thi. Ngoài phần thi viết, với các môn Ngoại ngữ, tiếp tục tổ chức thi nói; đối với các môn Vật lý, Hóa học, Sinh học, có phần thi thực hành.

          Kỳ thi chọn học sinh giỏi quốc gia THPT năm 2022 có 12 môn thi. Ngoài phần thi viết, với các môn Ngoại ngữ, tiếp tục tổ chức thi nói; đối với các môn Vật lý, Hóa học, Sinh học, có phần thi thực hành. Năm nay, cả nước có 71 đơn vị dự thi, trong đó, có 63 đơn vị dự thi của 63 tỉnh, thành phố và 8 đơn vị dự thi của các cơ sở giáo dục đào tạo (Đại học Quốc gia Hà Nội, Đại học Quốc gia TP Hồ Chí Minh, Trường Đại học Sư phạm Hà Nội, Trường Đại học Vinh, Trường Phổ thông Vùng cao Việt Bắc, Trường Trung học Thực hành, Đại học Sư phạm TP Hồ Chí Minh, Đại học Huế và Trường Đại học Tân Tạo). Tổng số thí sinh tham dự kỳ thi học sinh giỏi quốc gia năm nay gồm 4.512 em. Trong đó, Ngữ văn và Tiếng Anh là 2 môn thi có số thí sinh đông nhất (487 em); tiếp đến là môn Sinh học (485 em), Hóa học (483 em), Toán (470 em), Vật lý (465 em), Lịch sử, Địa lý (458 em), Tin học (433 em); Tiếng Pháp (162 em). 2 môn tiếng Nga và tiếng Trung Quốc có số lượng thí sinh tham gia ít nhất (62 em).

    Tải file :

    Tại đây

    Các đề thi cùng đợt khác:

    + Đề thi HSG Quốc Gia Địa lí 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Hóa học ngày thứ nhất 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Hóa học ngày thứ hai 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Hóa học thực hành 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Lịch sử 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Ngữ văn 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Sinh học ngày thứ nhất 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Sinh học ngày thứ hai 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Sinh học thực hành 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Tiếng Anh bài thi viết 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Tiếng Anh bài thi nói 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Tin học ngày thứ nhất 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Tin học ngày thứ hai 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Toán học ngày thứ nhất 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Toán học ngày thứ hai 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Vật lí ngày thứ nhất 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Vật lí ngày thứ hai 2022

    + Đề thi HSG Quốc Gia Vật lí thực hành 2022

    Phản hồi

    Phản hồi

    --- Bài cũ hơn ---

  • Trắc Nghiệm Quản Trị Học – Chương 6
  • 57 Dạng Chuyên Đề Ngành Quản Trị Marketing Học Viện Ngân Hàng
  • Nghiệm Thu Giáo Trình “quản Trị Học”
  • Trắc Nghiêm Quản Trị Học – Chương 4
  • Trắc Nghiệm Quản Trị Học – Chương 7
  • Web hay
  • Links hay
  • Guest-posts
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100