Đáp Án Heo Đi Thi Momo Hôm Nay

--- Bài mới hơn ---

 • Đáp Án Module 1 Môn Toán Thcs
 • Đáp Án Module 1 Môn Hóa Thcs
 • Đáp Án Câu Hỏi Tập Huấn Modul 1 Môn Sinh Học
 • Đáp Án Brain Test 2 Đầy Đủ (Liên Tục Cập Nhật)
 • Topdataps: Đáp Án Câu Hỏi Cho Heo Đi Học Trong Heo Đất Momo ( Cập Nhật Hàng Ngày )
 • Web Tin Học Trường Tín có bài: Đáp án Heo đi thi MoMo hôm nay Chương trình Cho heo đi học hay Heo đi thi trên ví MoMo hiện đang được nhiều người quan tâm và tham gia chương trình. Heo đi thi diễn ra vào thứ 5 hàng tuần để tất cả những ai có tài khoản MoMo đều có thể tham gia được.

  Chương trình Cho heo đi học hay Heo đi thi trên ví MoMo hiện đang được nhiều người quan tâm và tham gia chương trình. Heo đi thi diễn ra vào thứ 5 mỗi tuần để tất cả những ai có tài khoản MoMo đều có thể tham dự được. Người chơi sẽ thật cần trả lời 7 câu hỏi liên tục với những bộ câu hỏi không trùng lặp đầy đủ lĩnh vực trong cuộc sống. MoMo sẽ thống kê thành tích của người chơi vào trong ngày cuối cùng của tháng và trao 5 suất học bổng cho 5 tài khoản MoMo nào có thành tích cao nhất. Mỗi lần trả lời lời giải đáp đúng sẽ được được gram thức ăn để nuôi heo. Dưới này là hướng dẫn tham dự Heo đi thi và bộ đáp án Cho heo đi thi.

  Đáp án ngày Heo đi thi ngày bữa nay

  Câu 1 . 27/2 là ngày gì?

  Đán án A . Ngày bác sĩ Việt Nam

  Câu 2 . Điều Bác Hồ đã căn dặn trong thư gửi Hội nghị cán bộ ngành y tế ngày 27/02/1955 là gì?

  Đán án D. Cả 3 đáp án trên

  Câu 3. Xung quanh Heo đất Momo không có thứ gì?

  Đán án C. Vòi hoa sen

  Câu 4 . Xem bản kê trọng trách Việc làm tốt mỗi ngày nhận điểm sống tốt nâng cấp Heo ở đâu?

  Đáp án A . Nhấn vào nút lên cấp

  Câu 5 . Từ 24/2 đến 10/3, hoàn thành cả 4 nhiệm vụ Việc tốt mỗi ngày, bạn sẽ không nhận được gì?

  Đáp án D . 3 lượt Lắc xì

  Câu 6 . Sự kiện tản bộ nhận iphone 12 pro max mang tên là gì?

  Đáp án B . Đi bộ 9999 bước – Rước Iphone 12 Promax

  Câu 7. Đâu là trọng trách trong Heo Đất?

  Đáp an C . Cho heo đi học

  Hướng dẫn tham dự Heo đi thi MoMo

  Bước 1:

  Trước hết bạn đăng nhập tài khoản MoMo rồi nhấn vào chương trình Heo đất MoMo. Sau đó, bạn bấm vào banner chương trình Heo đi thi. Bạn nhấn vào Đi thi ngay để tham gia vào chương trình.

  Bước 2:

  Ngay sau đó bạn sẽ cần trả lời nhanh các câu hỏi hiển thị trên màn hình. Với mỗi lần trả lời đúng bạn sẽ nhận được đồ ăn cho heo.

  Sau khi trả lời xong, hệ thống sẽ hoạch toán thành tích của bạn và phần thưởng mà người chơi nhận được. Hãy cố gắng lấy được rất nhiều đồ ăn để nuôi Heo và đổi được không ít phần quà.

  Bước 3:

  • Cách đặt vé phi cơ qua điện thoại bằng ví Momo
  • Cách tạo liên kết chuyển tiền trên MoMo
  • Cách đóng phí trước bạ ô tô, xe gắn máy ở tại nhà
  • Cách xác minh danh tính ví điện tử
  • Ví MoMo là gì?

  heo đi thi,heo đi thi momo,cho heo đi thi,đáp án heo đi thi,đáp án cho heo đi thi,cho heo đi học momo,heo đi học học momo,câu hỏi heo đi thi,cho heo đi học

  Nội dung Đáp án Heo đi thi MoMo hôm nay được tổng hợp sưu tầm biên tập bởi: Tin Học Trường Tín. Mọi ý kiến vui lòng gửi Liên Hệ cho chúng tôi để điều chỉnh. chúng tôi tks.

  --- Bài cũ hơn ---

 • Đáp Án Trò Chơi Heo Đi Thi Trên Momo
 • Đáp Án Câu Hỏi Tập Huấn Modul 2 Đại Trà
 • Ôn Thi Bằng Lái Xe Máy
 • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 1 Lớp 6 Môn Địa Lý
 • 20 Đề Ôn Tập Học Kì 1 Môn Toán Lớp 8
 • Đề Thi Ielts Reading Và Đáp Án

  --- Bài mới hơn ---

 • Tổng Hợp Các Bộ Đề Thi Thử Ielts Có Đáp Án Hay, 2022
 • Cấu Trúc Đề Thi Ielts Academic Và General Cho Các Bạn Mới Học
 • Cấu Trúc Đề Thi Ielts Bạn Cần Biết
 • Nắm Chắc Cấu Trúc Bài Thi Ielts Academic Reading
 • Cấu Trúc Đề Thi Ielts 2022 Cập Nhật
 • * The Tudor time is the period between 1485 and 1603 in England and Wales and includes the Elizabethan period during the reign of Elizabeth I until 1603.

  Questions 1-5

  Refer to Reading Passage 334 “Sugar and Other Sweeteners“, and look at Questions 1 – 5 below.

  Write your answers in boxes 1-5 on your Answer Sheet.

  The first one has been done for you as an example.

  Example: What do the letters HFCS stand for?

  1 & 2. There are TWO naturally occurring sugar substances mentioned in the article other than sucrose. What are they?

  3. What does the food industry consider to be the perfect sweetener?

  4. & 5. Name the TWO most recent artificial sweeteners listed in Figure 1.

  The following paragraphs summarise the reading passage. Choose the ONE most appropriate word from the box below the paragraphs to complete each blank space.

  Write your answers in boxes 6- 15 on your answer sheet.

  The first one has been done for you as an example.

  NB. NO WORD CAN BE USED MORE THAN ONCE.

  Sugar tastes sweet because of thousands of receptors on the tongue which connect the substance with the brain. The taste of sweetness is universally ……(Ex:) accepted…… as the most pleasurable known, although it is a ……(6)…… why a substance tastes sweet. ……(7)….. is the most naturally occurring sugar, sources of which include ……(8)…… and honey. Sucrose, which supplies ……(9)…… to the body, is extracted from the sugar-cane plant, and white sugar (pure sucrose) is used by food ……(10)…… to measure sweetness in other ……(11)…… . Approximately a dozen artificial sweeteners have been ……(12)……; one of the earliest was Sorbitol from France.

  Manufacturers often add large amounts of sugar to foodstuffs but never more than the ……(13)…… required to produce the optimum pleasurable taste. Surprisingly, this amount is ……(14)…… for different people and in different cultures. No-one has yet discovered a way to pdict whether a substance will taste sweet, and it was by chance alone that all the man-made ……(15)…… sweeteners were found to be sweet.

  glucose sweetened different technology fructose

  mystery artificially technologists maximum commonly

  chemical best substances discovered accepted

  fruit chemist similar

  --- Bài cũ hơn ---

 • Cấu Trúc Bài Thi Ielts Academic Writing & Các Dạng Bài Cơ Bản
 • Bộ Đề Ielts Speaking Forecast Quý 4/2020 (Full 3 Parts)
 • Tổng Hợp Các Đề Thi Ielts Speaking Tháng 7/2020
 • Những Điều Quan Trọng Về Đề Thi Ielts Listening
 • Dự Đoán Đề Thi Ielts Speaking 2022
 • Hôm Nay (29/6), Bộ Gd&đt Công Bố Đáp Án Chính Thức Các Môn Thi Thpt Quốc Gia 2022

  --- Bài mới hơn ---

 • Đáp Án Trắc Nghiệm Tập Huấn Mô Đun 2 Môn Toán
 • Bài Tập Tiếng Anh 9 (Tập 2)
 • Brain Blow: All 199+ Answers And Solutions To All Levels And Questions
 • Đáp Án Braindom, Giải Braindom Tất Cả Đáp Án
 • Đáp Án Brain Find, Cách Giải Brain Find
 • Theo thông tin mới nhận, ngày hôm nay (29/6), bộ GD&ĐT sẽ chính thức công bố đáp án môn trong kỳ thi THPT Quốc gia 2022.

  • Những “chiến binh” siêu đặc biệt trong “vũ trụ” mang tên kỳ thi THPT Quốc gia 2022
  • Thứ trưởng Nguyễn Hữu Độ: 14/7 công bố điểm thi, đề thi dễ nhưng sẽ không có “mưa điểm 10”
  • [Chùm ảnh] Rạng rỡ mùa thi, báo hiệu một mùa “bội thu” điểm tốt

  Theo thông tin mới nhận, ngày hôm nay (29/6), bộ GD&ĐT sẽ chính thức công bố đáp án môn trong kỳ thi THPT Quốc gia 2022.

  Nguồn tin của báo Người Đưa Tin cho biết, dự kiến khoảng 11h hôm nay đáp án chính thức các môn thi trong kỳ thi THPT Quốc gia 2022 sẽ được gửi tới báo chí và đăng trên cổng thông tin điện tử của bộ GD&ĐT.

  Việc công bố đáp án sớm là điều khá bất ngờ, bởi trước đó, bộ GD&ĐT đã khẳng định chưa công bố đáp án các môn thi trong kỳ thi này ngay sau kỳ thì kết thúc như những năm trước. Cụ thể, Thứ trưởng bộ GD&ĐT Nguyễn Hữu Độ chia sẻ với báo Người Đưa Tin vào ngày 27/6 về lý do chưa công bố đáp án: “Rút kinh nghiệm của bài thi năm ngoái, sau khi bộ GD&ĐT ban hành kết quả, một số cán bộ trong quá trình chấm thi trắc nghiệm đã lợi dụng việc này để sử dụng nguyên kết quả chấm thi, đáp án của Bộ để đưa vào trong phần chấm trắc nghiệm”.

  Cũng theo Thứ trưởng bộ GD&ĐT, năm nay, phần mềm xử lý bài thi trắc nghiệm được xử lý theo hướng mã hóa, sau khi quét xong được mã hóa ngay, người dùng không biết để sửa. Việc sửa phải đánh phách điện tử. Bài làm của thí sinh được che đi, số báo danh được che đi, cán bộ sửa bài làm thì không biết phách, còn sửa phách thì không biết bài làm.

  Bên cạnh đó, bài thi đã được in ra gửi Bộ lưu giữ một bản, Chủ tịch hội đồng thi lưu giữ một bản và điểm thi lưu giữ một bản; nếu có xảy ra sai phạm thì còn bản gốc để đối chiếu. Tại các điểm chấm thi trắc nghiệm, Bộ tăng cường lực lượng thanh tra và giám sát rõ quy trình chấm từ khâu mở túi bài, gỡ phách, đến khâu quét ảnh, in ra đĩa CD trắng, có người giám sát, cùng với đó, có ban giám sát và thanh tra của Bộ chấm tại điểm đó ghi nhật ký và đảm bảo tại điểm chấm.

  Bài tự luận năm nay coi như được 4 người chấm, 2 người chấm độc lập và 2 người chấm kiểm tra 2 vòng độc lập, nếu có sự chênh lệch được điều chỉnh kỹ. Quy trình nhập điểm thi, gồm có 4 người (1 người đọc, 1 người giám sát đọc, 1 người nhập và 1 người giám sát nhập). Mỗi điểm chấm thi có 2 máy, cần 8 người nhập, sau khi nhập xong, sẽ có sự so sánh đối chiếu, nếu chính xác mới thông báo kết quả, không chính xác sẽ phải rà soát, điều chỉnh. Các bài điểm 9, 10 và tối thiểu 5% bài điểm 8 sẽ được chấm thẩm định.

  Báo Người Đưa Tin xin gửi tới độc giả đáp án tất cả các môn thi trong kỳ thi THPT Quốc gia 2022:

  Xin vui lòng ấn F5 để cập nhật đáp án chính thức tất cả các môn thi THPT Quốc gia 2022 của bộ GD&ĐT. ĐÁP ÁN MÔN VĂN THI THPT QUỐC GIA 2022 CHÍNH THỨC CỦA BỘ GD&ĐT ĐÁP ÁN MÔN TOÁN THI THPT QUỐC GIA 2022 CHÍNH THỨC CỦA BỘ GD&ĐT 24 MÃ ĐỀ ĐÁP ÁN MÔN VẬT LÝ THI THPT QUỐC GIA 2022 CHÍNH THỨC CỦA BỘ GD&ĐT 24 MÃ ĐỀ ĐÁP ÁN MÔN HOÁ HỌC THI THPT QUỐC GIA 2022 CHÍNH THỨC CỦA BỘ GD&ĐT 24 MÃ ĐỀ ĐÁP ÁN MÔN SINH HỌCĐÁP ÁN TỔ HỢP KHOA HỌC TỰ NHIÊN THI THPT QUỐC GIA 2022 CHÍNH THỨC CỦA BỘ GD&ĐT ĐÁP ÁN MÔN LỊCH SỬ THI THPT QUỐC GIA 2022 CHÍNH THỨC CỦA BỘ GD&ĐT 24 MÃ ĐỀ ĐÁP ÁN MÔN ĐỊA LÝ THI THPT QUỐC GIA 2022 CHÍNH THỨC CỦA BỘ GD&ĐT 24 MÃ ĐỀ ĐÁP ÁN MÔN GDCD THI THPT QUỐC GIA 2022 CHÍNH THỨC CỦA BỘ GD&ĐT 24 MÃ ĐỀ ĐÁP ÁN TỔ HỢP KHOA HỌC XÃ HỘI THI THPT QUỐC GIA 2022 CHÍNH THỨC CỦA BỘ GD&ĐT Clip: Thứ trưởng bộ GD&ĐT nói về việc chấm thi THPT Quốc gia 2022: Công Luân THI THPT QUỐC GIA 2022 CHÍNH THỨC CỦA BỘ GD&ĐT 24 MÃ ĐỀ

  --- Bài cũ hơn ---

 • Tuyển Tập Những Câu Đố Vui Dân Gian Có Đáp Án Độc Đáo Và Ý Nghĩa
 • Thêm Một Câu Hỏi “hách” Não Của “đường Lên Đỉnh Olympia”: Cả 4 Thí Sinh Bó Tay Nhưng Đáp Án Lại Quá Dễ
 • Chàng Trai Bó Tay Trước Câu Hỏi Của Người Yêu “cái Gì Đã Vỡ Thì Không Thể Lành Được?”, Mất 15 Năm Mới Ngộ Ra Đáp Án Trong Cay Đắng: Hôn Nhân Muốn Bền Lâu Không Thể Thiếu Điều Này!
 • Lại Thêm Một Câu Hỏi “hack Não” Của “đường Lên Đỉnh Olympia”: Cả 4 Thí Sinh Ngơ Ngác Nhưng Đáp Án Lạ…
 • Đáp Án 7 Câu Hỏi Tâm Lý Rùng Rợn Của Fbi
 • 3 Đề Thi Và Đáp Án Ielts Speaking

  --- Bài mới hơn ---

 • “không Biết Gì Tiếng Anh” Nên Học Ielts Như Thế Nào?
 • Học Tiếng Anh Để Thi Ielts, 5 Lời Khuyên Cho Bạn
 • Các Bài Luyện Nghe Tiếng Anh Thi Ielts Listening
 • Mới Học Ielts Thì Luyện Như Nào? Cẩm Nang Học Ielts Từ A Đến Z Cho Người Mới Bắt Đầu
 • Tuyển Tập Dự Đoán Đề Thi Ielts Speaking 2022
 • Describe a place that can be good to relax (not home)

  I’m going to talk about my ideal destination to let my hair down and also a prominent tourist attraction in Vietnam, Sapa. Among a wide range reasons, I love Sapa simply because of the public there. They are warm, kind hearted and trustworthy. I remember that summer when my family decided to have a holiday in Sapa, we came into trouble because it was a tourist season and we ran out of accommodation. Fortuanately, we were put in by a local person for a night and she found a hotel nearby for us the following morning. Besides people, I found in Sapa a lot of interesting places to visit and learn about the ethnic minorities in Vietnam that I just had a chance to see in textbooks and on internet. Therefore, I see Sapa as a beautiful and peaceful place for me to refresh myself and recharge my battery after my semester. Anyway, I will come back to Sapa next summer for sure.

  • tourist attraction: điểm thu hút khách du lịch
  • kind hearted: tốt bụng
  • trustworthy: đáng tin cậy
  • come into trouble: gặp rắc rối
  • a tourist season: mùa du lịch
  • run out of: hết, không còn
  • ethnic minorities: các dân tộc thiểu số
  • for sure: chắc chắn

  Describe a gift for others that took you long time to choose

  Well, now, I’m going to talk about a special gift that i took a lot of time to find and choose. That gift was for my Maths teacher at my secondary school, who I admired and considered as my second mother. My teacher was born in September, but I had to think of what the gift was from July. Fortunately, it coincided with my summer holiday in Sapa. I immediately went shopping to look for some special things when I reached there. Unfortunately, there are a variety of products and I also do not know about my teacher’s hobby. Therefore, finding a suitable job for her is extremely a challenge for me. After 2 days with careful considerations, I decided to buy a scarf made from brocade fabric. It was sophisticated and unique. I crushed on that scarf at the first sight. I was satisfied because at least, I had tried to find a meaningful gift for my beloved teacher. And she seemed to love it a lot.

  Describe a change that will improve your local area

  • What the change is
  • How the change works
  • What kinds of problems the change will solve
  • How you feel about the change.

  If there is a opportunity to change something which makes our local area better, I think it’s a new library.

  The standard knowledge about social issues of local people is quite low. I will give you a particular instance about my cousin. She was the same age as me and she just married last week because she had 5 months pgnancy. But the thing was she didn’t know she was pgnant until 2 weeks ago.

  Obviously, she was lack of sexual knowledge and I think that if only my hometown had a library where there was a lot of books, she wouldn’t have come into troubles. Also with a small library, inhabitants at all ages can equip themselves with a reservoir of knowledge about a wide range of aspects. I’m sure that this change is a dramatc turing – point in the education of my local area. For instance, the literacy rate can be higher, so my province can provide a better well – educated workforce for economy, and unemployment level or other social evils can be mitigated. Above all else, the appearance of a library is the key to open a new door for my province.

  • standard knowledge: kiến thức chung
  • social issue: vấn đề xã hội
  • 5 month pragnancy: có thai 5 tháng
  • a wide range of: nhiều
  • come into troubles: gặp khó khăn
  • turing – point: bước ngoặt

  CHÚC CÁC BẠN ÔN TẬP HIỆU QUẢ!

  --- Bài cũ hơn ---

 • Ielts Academic Là Gì? 3 Lợi Thế Của Academic So Với General
 • Chứng Chỉ Tiếng Anh A2 Là Gì? Thi A2 Ở Đâu Dễ Đỗ?
 • Đề Thi Và Đáp Án 6 Bộ Đề Thi Khảo Sát Năng Lực Giáo Viên Tiểu Học.
 • Hướng Dẫn Thi Thử Sát Hạch Bằng Lái Xe Hạng C Online
 • Nắm Rõ Thang Điểm Trong Thi Sát Hạch Bằng Lái Xe Hạng C
 • Tổng Hợp Đề Thi Ielts Writing 2022 Kèm Đáp Án

  --- Bài mới hơn ---

 • Tin Học Văn Phòng: Đề Thi, Bài Tập Thực Hành Word, Excel, Powerpoint,…
 • Tổng Hợp Đề Thi Ielts Writing Năm 2022
 • Tổng Hợp Đề Thi Thật Ielts Writing 2022 Update Liên Tục
 • Tổng Hợp Đề Thi Dự Đoán Ielts Writing 2022
 • Ielts Writing Recent Actual Test 2022
 • Tổng hợp đề thi IELTS Writing năm 2022 cập nhật nhanh và chính xác giúp sĩ tử luyện thi IELTS nắm bắt được xu hướng và độ khó của đề thi IELTS.

  Đề thi IELTS Writing Quý 1

  Đề thi IELTS Writing tháng 1/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 04/01

   Task 1: The table below shows the number of vehicles registered in Australia in 2010, 2012 and 2014.

   Task 1: The line graph shows the percentage of New Zealand population from 1950 to 2050.

   Task 1: The chart below gives information about the age of women in Australia when they give birth to their first child in 1966, 1986 and 2006.

  Đề thi IELTS Writing ngày 18/01

   Task 1: The diagram below shows how ethanol fuel is produced from corn.

  Đề thi IELTS Writing tháng 2/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 01/02

   Task 1: The charts below show the percentage of people working in different sectors in town A and town B in 1960, 2010.

   Task 1: The table below gives information about values of the exports of kiwi fruit from New Zealand to five countries between 2010 and 2012. (Unit: NZ$)

  Đề thi IELTS Writing ngày 13/02

   Task 1: The bar chart below shows the amount of money invested in each categories from five organisations.

  Đề thi IELTS Writing ngày 22/02

   Task 1: The map below shows the changes that have taken place at the waterfront area of a town called Darwin between 2009 and 2014.

  Đề thi IELTS Writing tháng 3/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 05/03

   Task 1: The graph below shows the percentage of people in different age groups in one city who attended music concerts between 2010 and 2022.

  Đề thi IELTS Writing ngày 07/03

   Task 1: The bar chart shows the percentage of young people in higher education in 2000, 2005 and 2010.

  Đề thi IELTS Writing ngày 14/03

  • Task 1: The diagram below shows one way of manufacturing ceramic pots.

  Đề thi IELTS Writing ngày 21/03

   Task 1: The diagram below shows how to recycle organic waste to produce fertiliser (compost).

  Đề thi IELTS Writing Quý 2

  Đề thi IELTS Writing tháng 4/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 25/04

   Task 1: The chart below shows the percentage of people of different age groups who went to cinema once a month or more in one European country from 2000 to 2011.

   Task 1: The graph gives information about coffee production in 4 different countries from 1990 to 2010.

  Đề thi IELTS Writing tháng 5/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 09/05

   Task 1: The maps show art gallery in Australia in 1950 and now.

  Đề thi IELTS Writing ngày 16/05

   Task 1: The graphs show the changes in the UK industry steel between 1970 and 2000. (đơn vị million tonnes vs thousand)

   Task 1: The charts show the info about the use of Internet in five countries in Europe in 2000.

  Đề thi IELTS Writing ngày 23/05

   Task 1: The maps show a road system as it is now and the proposed changes in future to reduce the number of accidents.

   Task 2: Nowadays , women as well as men work full time. Therefore, women and men should share household tasks equally. (eg cleaning and looking after children ). To what extent do you agree or disagree?

  Đề thi IELTS Writing ngày 25/05

   Task 1: The diagram shows rainwater is collected for the use of drinking water in an Australian town.

   Task 2: Some people say that art (e.g. painting, music, poetry) can be made by everyone whereas others believe that it can be only made by those with special abilities.

  Đề thi IELTS Writing ngày 26/05

  • Task 1: The diagram shows rainwater is collected for the use of drinking water in an Australian town.
  • Task 2: Some people say that art (e.g. painting, music, poetry) can be made by everyone whereas others believe that it can be only made by those with special abilities. Discuss both views and give your opinion.

  Đề thi IELTS Writing ngày 28/05

   Task 1: The charts give information about world forest in five different regions.

  Đề thi IELTS Writing ngày 30/05

   Task 1: The charts compare the number of people per household in the UK in 1981 and 2001.

  Đề thi IELTS Writing tháng 6/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 04/06

   Task 1: The maps show the changes to an office building between the psent and the future.

  Đề thi IELTS Writing ngày 06/06

   Task 1: The diagram below describes how storm water is recycled in an Australian city.

  Đề thi IELTS Writing ngày 13/06

   Task 1: The chart and table below give information about what nursing graduates did after finishing their courses in the UK in 2009.

   Task 1: The chart below shows annual average spending on clothes per person in the US in 1985, 1995 and 2005.

  Đề thi IELTS Writing ngày 20/06

   Task 1: The monthly price of exported rice from Thailand and Vietnam from 2012 to 2022 (Million dollars per tons)

  Đề thi IELTS Writing ngày 25/06

  • Task 1: Bar chart

  Đề thi IELTS Writing ngày 27/06

   Task 1: The line graph below shows the production of paper, wood pulp and sawn-wood in the UK from 1980 to 2000.

  Đề thi IELTS Writing Quý 3

  Đề thi IELTS Writing tháng 7/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 02/07

   Task 1: The table below shows information and pdictions regarding the change in percentage of population aged 65 and above in three countries.

  Đề thi IELTS Writing ngày 04/07

   Task 1: The diagrams below show changes in Felixstone in the UK between 1967 and 2001.

  Đề thi IELTS Writing ngày 09/07

  Đề thi IELTS Writing ngày 11/07

  • Task 1: Bar chart
  • Task 2: Some people believe that spending money on developing the technology on space exploration is unjustifiable and there are more beneficial ways to spend this money. To what extent do you agree or disagree?

  Đề thi IELTS Writing ngày 18/07

  Đề thi IELTS Writing ngày 23/07

  Đề thi IELTS Writing ngày 25/07

  Đề thi IELTS Writing tháng 8/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 01/08

   Task 1: The chart below shows the average hours spent per day in leisure and sports activities, by youngest and oldest populations, in the US, in 2022.

  Đề thi IELTS Writing ngày 06/08

   Task 1: The pie charts below show the different types of courses, which were followed by the students during the years of 1984, 1994 and 2004.

  Đề thi IELTS Writing ngày 08/08

   Task 1: The table below shows the number of visitors in the UK and their average spending from 2003 to 2008.

  Đề thi IELTS Writing ngày 15/08

   Task 1: The bar chart below shows the results of a survey conducted over a three-year period to discover what people who live in London think of the city.

  Đề thi IELTS Writing ngày 22/08

   Task 1: The table below shows the average weekly salaries of men and of women working in different occupations.

  Đề thi IELTS Writing ngày 29/08

   Task 1: The maps below show changes to the ground floor plan of a university department in 2000 and 2022.

  Đề thi IELTS Writing tháng 9/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 05/09

   Task 2: Some educationalists say that every child should be taught how to play a musical instrument. To what extent do you agree or disagree?

  Đề thi IELTS Writing ngày 12/09

  • Task 1: Line.

  Đề thi IELTS Writing ngày 17/09

  • Task 1: Table.

  Đề thi IELTS Writing ngày 26/09

   Task 1: The graphs show changes in the trends of the urban and rural population and by different age groups from 1950 to 2040.

  Đề thi IELTS Writing Quý 4

  Đề thi IELTS Writing tháng 10/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 10/10

  • Task 1: Process.
  • Task 2: Some people say that the experiences a child has before starting school have the most influence on their future life. Others say that experiences as a teenager, especially at school, are more influential. Discuss both views and give your own opinion?

  Đề thi IELTS Writing ngày 15/10

   Task 1: The table below shows a survey on the pference of different age groups in a European country on different TV programmes in 2012.

  Đề thi IELTS Writing ngày 31/10

   Task 1: Mixed (Pie + Bar). The charts below show information about water consumption in Australia in 2004 and how residential water was consumed in the same year.

   Task 2: People say that it is a waste of time for high school students to learn literature such as novels and poems. Do you agree or disagree?

  Đề thi IELTS Writing tháng 11/2020

  Đề thi IELTS Writing ngày 07/11

   Task 1: The chart below shows the percentage of population aged 65 and over in three countries in 1980, 2000 and pdicted percentage in 2030.

   Task 2: Some people think that outdoor activities are more beneficial for children’s development than playing computer games. To what extent do you agree or disagree?

  Đề thi IELTS Writing ngày 12/11

  • Task 1: Process.
  • Task 2: Society is based on rules and laws. If inpiduals were free to do whatever they want to do, it could not function. To what extent do you agree or disagree with the above statement?

  Đề thi IELTS Writing ngày 21/11

  • Task 1: Mixed (Line and Table)
  • Task 2: Some think that all entertainment TV programmes should educate people about the importance of social issues. To what extent do you agree or disagree?

  Đề thi IELTS Writing ngày 28/11

   Task 2: Some people believe that governments should make laws about people’s nutrition and food choice while others argue that it is their choice. Discuss both views and give your opinion.

  Đề thi IELTS Writing ngày 03/12

  • Task 1: Task 1: The bar chart describes the sales of different goods in pounds ( £) in the UK over four seasons in 2022.
  • Task 2: Some people think that children should aim to their best at what they are doing. Others disagree. Discuss both views and give your own opinion?

  Đề thi IELTS Writing ngày 05/12

  Lịch thi thử IELTS (Paper-based) tháng này

  Kinh nghiệm phòng thi rất quan trọng và thi thử là cách rất tốt để tích lũy kinh nghiệm. Đề thi IELTS tại ZIM rất sát đề thi thật, đánh giá trình độ chính xác, nhận kết quả ngay sau khi thi, và phần thưởng 1.000.000đ cho giải nhất ….

   Task 2:

   Some people say that modern technology has made shopping today easier while others disagree. Discuss both views and give your opinion

  Đề thi IELTS Writing ngày 12/12

   Task 1: The bar chart shows mobile usage in a country by age group from 1998 to 2000.

   Task 2: To succeed in a business, one needs to be good at maths. To what extent do you agree or disagree?

  Đề thi IELTS Writing ngày 19/12

  • Task 1: Pie
  • Task 2: In some countries, only few young people go to classical music concerts or or play classical music. Why? Should young people be encouraged to attend and learn more?

  --- Bài cũ hơn ---

 • Cuộc Thi Viết Thư Quốc Tế Upu
 • Gợi Ý Viết Thư Quốc Tế Upu Lần Thứ 49 (Năm 2022)
 • Đề Thi Sinh 10 Hk1
 • Cập Nhật 600 Câu Đề Thi Sát Hạch Lái Xe B2 Năm 2022
 • Cấu Trúc Đề Thi Toeic
 • 9 Lỗi Sai Thường Gặp Khi Viết Đáp Án Trong Ielts

  --- Bài mới hơn ---

 • Hiện Tại Hoàn Thành (Present Perfect)
 • Tổng Hợp Bài Tập Từ Vựng Tiếng Anh Có Đáp Án
 • Lesson 1: Viết Mở Bài Writing Task 1 (Paraphrase, Từ Vựng Và Ngữ Pháp)
 • Thư Viện Tài Liệu Ielts 2022
 • Review Sách Ielts Language Practice Grammar And Vocabulary
 • Bạn đã khó khăn cực khổ luyện tập nghe đọc hằng ngày, vậy mà ngay trong khi làm bài thi trong phòng, vẫn có “9 cạm bẫy’ rình rập quanh bạn khiến bạn bị mất điểm một cách đáng tiếc. Có thể đó là những thắc mắc băn khoăn của bạn trước khi thi nhưng bạn không có người giải thích. Có thể nó bắt nguồn chủ yếu từ sự cẩu thả của bạn, điều mà bạn cần rút kinh nghiệm.

  Về cơ bản chỉ có một số nguyên tắc viết hoa cơ bản giống trong tiếng Việt như: Viết hoa chữ cái đầu tiên với tên riêng, tháng, ngày thứ… nên tốt nhất là bạn follow đúng các quy tắc trên thì sẽ hoàn toàn không lo lắng gì sau khi làm xong bài thi cả. Không viết tắt mà thay vào đó điền rõ ràng đáp án của mình vào tờ answer sheet. Tuy nhiên nếu trong trường hợp chữ bạn quá xấu khó nhìn thì với tên riêng như tên đường, tên người, tên phố, bạn có thể viết hoa tất cả các chữ cái trong đáp án để giám khảo dễ dàng đọc được đáp án của bạn hơn.

  Đáp án William Street theo đúng quy tắc viết hoa thì cần được viết hoa các chữ cái W và S như trên, và đây cũng là cách đưa ra đáp án tốt nhất. Hoặc không bạn có thể ghi đáp án là WILLIAM STREET.

  Không có sự bắt buộc về việc bạn phải viết theo tiếng Anh-Anh hay Anh-Mỹ cả. Cả hai cách viết đều được chấp nhậ. Có một vài sự khác biệt giữa chính tả của Anh-Anh hay Anh-Mỹ như sau:

  • Những từ kết thúc bằng -or (Anh – Mỹ) -our (Anh – Anh): color – colour, humor – humour, flavor – flavour…
  • Những từ kết thúc bằng -ize (Anh – Mỹ) -ise (Anh – Anh): recognize – recognise, patronize – patronise…
  • Anh – Anh thường gấp đôi phụ âm cuối trong khi Anh – Mỹ có khi không như vậy, đặc biệt là với phụ âm “l”. Ví dụ: Travel – traveller – travelling (Anh – Anh) và Travel – traveler – traveling (Anh – Mỹ)
  • Một ví dụ là cách viết động từ ‘to practise’- tập luyện. Trong tiếng Anh Anh, từ này được viết với chữ ‘S’, P-R-A-C-T-I-S-E. Còn trong tiếng Anh Mỹ, nó được viết với chữ ‘C’, P-R-A-C-T-I-C-E.

  Để làm bài thi nghe, bạn sẽ được phát một quyển gọi là Listening booklet trong đó có thông tin và câu hỏi của bài thi nghe. Một điều quan trọng là bạn có tờ booklet đó để nghe và viết bất cứ cái gì lên nó (take note, ghi đáp án, gạch chân key words) trong suốt thời gian nghe. Sau 10 phút chuyển đáp án vào tờ answer sheet [N2] , những quyển booklet này sẽ được thu lại cùng với tờ answer sheet. Tương tự với bài thi đọc và viết của vậy, bạn thoải mái dùng tờ booklet và viết/vẽ bất cứ cái gì bạn muốn.

  Viết ngày tháng như thế nào mới là đúng? Có thể bạn đã bắt được câu trả lời là ngày 7 tháng 11 chẳng hạn, nhưng cách viết đáp án của bạn mới là điều quyết định điểm số. Bạn có thể theo hai cách sau:

  • Viết ngày trước tháng sau, ngày bằng số và tháng bằng chữ và nhớ viết hoa chữ cái đầu tiên của tháng (7 November). Cách này là cách mà các cuốn sách luyện đề IELTS hay đưa ra hơn nên bạn cũng nên viết theo cách này hơn.
  • Viết tháng trước, viết hoa chữ cái đầu tiên của tháng và số viết sau nhưng phải là số thứ tự (November 7th)

  Trong nhiều trường hợp đáp án số ít hay số nhiều đều được chấp nhận. Trong một số đáp án của các cuốn practice bạn sẽ thấy ghi là “factory/factories” thì có nghĩa số ít hay số nhiều đều sẽ được chấp nhận. Tuy nhiên có rất nhiều trường hợp sự khác nhau về số ít và số nhiều sẽ khiến bạn mất điểm đáng tiếc. Ví dụ đáp án 2 minutes mà bạn viết 2 minute thì hoàn toàn không được điểm.

  Chắc chắn đây là lỗi mà rất nhiều bạn mắc phải. Lời khuyên là nếu trong lần nghe duy nhất mà bạn không nghe được chính xác đáp án là danh từ số ít hay số nhiều, cách tốt nhất là hãy dựa vào ngữ pháp tiếng Anh mà bạn đã viết để quyết định. Ví dụ:

   What length of time for study is recommended to raise your IELTS score by one band level?

  Đáp án bắt buộc là “3 month s” chứ không thể là “3 month” được

  Ví dụ: the data the will be recorded on a …………….

  Đáp án “triangular graph paper” sẽ là sai vì số từ lên đến tận 3 từ, quá số từ cho phép

  Thêm một lỗi sai nữa cũng khá hay gặp phải do thói quen luyện tập ở nhà đó là bạn hay viết tắt:

  • TRUE/FALSE/NOT GIVEN viết tắt là T/F/NG
  • YES/NO/NOT GIVEN viết tắt là Y/N/NG hoặc thậm chí ghi nhầm là T/F/NG luôn.

  Theo quy định gần đây thì có được viết tắt như vậy nhưng chắc hẳn không phải ai trước khi đi thi cũng update xem quy định này đã thay đổi hay chưa. Cách viết T/F/NG có thể sai chứ cách viết TRUE/FALSE/NOT GIVEN chắc chắn không bao giờ sai. Hơn thế nữa, giả sử đáp án của bạn là F nhưng viết ẩu, vội hoặc xấu giảm khảo không xác định được là T hay F thì đương nhiên họ sẽ thẳng tay không cho điểm câu này, trong khi việc này không bao giờ xảy là với việc bạn viết TRUE/FALSE/NOT GIVEN.

  --- Bài cũ hơn ---

 • Hướng Dẫn Sử Dụng Ielts Answer Sheet Cho Từng Phần Thi
 • Cách Điền Câu Trả Lời Cho Ielts Reading Và Listening
 • Ielts Answer Sheet: Yếu Tố Quyết Định Lớn Đến Điểm Số
 • ( Update 2022) Cambridge Ielts 6 Reading Test 3 Answers
 • Collins Listening For Ielts (Ebook & Audio) Answer Key
 • Đề Ielts Có Lặp Lại Không? Có Nên Học Thuộc Đáp Án Khi Thi Ielts?

  --- Bài mới hơn ---

 • Kinh Nghiệm Thi Ielts Của Tôi Qua 5 Lần Thi Thật. Bạn Có Muốn Nghe?
 • Đề Thi Ielts Năm 2022 Cập Nhật Liên Tục
 • Những Câu Hỏi Thường Gặp Về Bài Thi Ielts
 • Nên Thi Ielts Vào Thời Gian Nào Là Tốt Nhất, Đề Dễ Nhất?
 • Nên Thi Ielts Vào Thời Điểm Nào Tốt Nhất?
 • Nhiều thí sinh trước thềm bước vào kỳ thi IELTS đều có suy nghĩ liệu rằng các câu hỏi trong những đề thi trước đó sẽ lặp lại trong kỳ thi lần này hay không. Và nhiều người đổ xô mua các tài liệu dự đoán đề thi IELTS để học thuộc đáp án nhằm mục đích ôn thi nhẹ nhàng và dễ dàng đạt điểm cao hơn. Tuy nhiên, bài viết sau đây sẽ giải đáp thắc mắc cho bạn liệu đề thi IELTS có lặp lại không? Có nên học thuộc đáp án khi thi IELTS không?

  Đề thi IELTS có lặp lại không?

  Đề thi IELTS Writing task 2 ngày 25.06.2016

  Some people think it is more important for the government to spend public money on promoting a healthy lifestyle in order to pvent illness than to spend it on the treatment of people who are already ill. To what extent do you agree or disagree?

  Đề thi IELTS Writing task 2 ngày 26.04.2018

  It is more important to spend public money promoting a healthy lifestyle in order to pvent illness than to spend it on the treatment of people who are already ill. To what extent do you agree or disagree?

  Đề thi IELTS Writing task 2 ngày 06.06.2015

  Many people believe that international tourism is a bad thing for their country. What are the reasons? Solutions to change negative attitudes?

  Đề thi IELTS Writing task 2 ngày 02.06.2018

  Nowadays, international tourism is the biggest industry in the world. Unfortunately, international tourism creates tension rather than understanding between people from different cultures. To what extent do you agree or disagree with this opinion?

  Có nên học đáp án khi dự thi IELTS?

  Đối với bộ đề tham khảo từng quý Speaking, sẽ rất hữu ích nếu như bạn bám vào tài liệu này để bổ sung từ vựng và ý tưởng cho mình.

  Lưu ý, trong bất kỳ trường hợp nào, đừng cố gắng ghi nhớ câu trả lời mẫu. Việc chuẩn bị trước một câu trả lời theo kịch bản mẫu sẽ không phát huy được bất kỳ lợi ích nào. Trái lại, giám khảo sẽ có thể gần như ngay lập tức nhận ra rằng câu trả lời của bạn đã được viết sẵn và điều này sẽ ảnh hưởng nghiệm trọng đến điểm của bạn.

  ACET – Australian Centre for Education and Training

  --- Bài cũ hơn ---

 • Tổng Hợp 50 Bộ Đề Thi Ielts Speaking
 • Cơ Bản Về Dạng Đề Thi Ielts
 • Trọn Bộ Tài Liệu Luyện Thi Ielts Reading Từ Cơ Bản Đến Nâng Cao
 • Ielts Là Gì? Hé Lộ Bí Quyết Làm Thế Nào Để Bài Thi Ielts Đạt Điểm Cao
 • “nằm Lòng” Bí Quyết Tính Điểm Ielts Chuẩn Nhất Chỉ Trong 10 Phút
 • 49 Đề Và Đáp Án Bài Ielts Speaking Mẫu Part 2

  --- Bài mới hơn ---

 • Đăng Ký Thi Jlpt 12/2020 (Cập Nhật 25/01/2021)
 • Thời Gian Công Bố Điểm Thi Tiếng Nhật Jlpt Chính Thức ” Hướng Dẫn, Kết Quả Thi Jlpt, Kỳ Thi Jlpt
 • Danh Sách & Sbd Kì Thi Jlpt Tháng 12/ 2022 (Cập Nhật)
 • Tài Liệu Luyện Thi Ket
 • Test 1 Paper 1 Reading And Writing (1 Hour 10 Minutes)
 • Describe a place that can be good to relax (not home)

  I’m going to talk about my ideal destination to let my hair down and also a prominent tourist attraction in Vietnam, Sapa. Among a wide range reasons, I love Sapa simply because of the public there. They are warm, kind hearted and trustworthy. I remember that summer when my family decided to have a holiday in Sapa, we came into trouble because it was a tourist season and we ran out of accommodation. Fortuanately, we were put in by a local person for a night and she found a hotel nearby for us the following morning. Besides people, I found in Sapa a lot of interesting places to visit and learn about the ethnic minorities in Vietnam that I just had a chance to see in textbooks and on internet. Therefore, I see Sapa as a beautiful and peaceful place for me to refresh myself and recharge my battery after my semester. Anyway, I will come back to Sapa next summer for sure.

  Describe a gift for others that took you long time to choose

  Well, now, I’m going to talk about a special gift that i took a lot of time to find and choose. That gift was for my Maths teacher at my secondary school, who I admired and considered as my second mother. My teacher was born in September, but I had to think of what the gift was from July. Fortunately, it coincided with my summer holiday in Sapa. I immediately went shopping to look for some special things when I reached there. Unfortunately, there are a variety of products and I also do not know about my teacher’s hobby. Therefore, finding a suitable job for her is extremely a challenge for me. After 2 days with careful considerations, I decided to buy a scarf made from brocade fabric. It was sophisticated and unique. I crushed on that scarf at the first sight. I was satisfied because at least, I had tried to find a meaningful gift for my beloved teacher. And she seemed to love it a lot.

  Describe a change that will improve your local area

  • standard knowledge: kiến thức chung
  • social issue: vấn đề xã hội
  • 5 month pragnancy: có thai 5 tháng
  • a wide range of: nhiều
  • come into troubles: gặp khó khăn
  • turing – point: bước ngoặt

  Describe a small and successful company you know.

  • Special occasions: Những dịp đặc biệt
  • Chain: chuỗi cửa hàng
  • As a consequence of: Là kết quả của…
  • A good client base: nền tảng khách hàng tốt
  • Brand name: thương hiệu
  • Professional work style: phong cách làm việc chuyên nghiệp

  Describe a person you know who dresses well/ a person who is fashionable

  Describe an age/stage you enjoyed in your life.

  I’m going to talk about my seventeen – the age that I found myself amazing and a little bit crazy. I learned a lot of stuff about life, people around me and I began to be aware of the valuable relationships. I was motivated to change to be the unique one in this world and I desire for traveling and making friends with people from all walks of life. I remarked my sweet seventeen with the trip to the land of opportunity, America. Besides, I felt like I fulfilled my dream ’cause after the trip, I had a lot of foreign friends and the knowledge about this world. Now, I come to realize that nothing in the natural world remains the same from one moment to the next, and everything continually changes whether we want it or not, but anyway, my seventeen is a big change. In other words, it’s also my turning point that I will never forget.

  Describe a time that a child did something that made you laugh

  Well,I’m gonna talk about an unforgettable memory about my younger brother when he was 2 years old. At that time, he was carefree and like many kids at that age, he learned and copied everything from adults quickly. That summer, my father took us to a public swimming pool ’cause all of my family members were fond of swimming. My father had me keep an eye on him while he ped into water. Unfortunately. I was busy with playing games on my mobile phone and my younger brother saw his Dad ped and then, he might think that he had an ability to swim like his father. You can guess what happened? Yes, he jumped into water and tried to swim. Luckily, I heard him crying and he was rescued from the swimming pool. I found that it was hilarious behaviors of kids but it taught me a lessson: Always look after your kids carefully, or else, something which is silly may happen at any time.

  Describe a picture or photograph in your family.

  Describe a time that you and your friend had a disagreement

  Describe a place where you can read and write. You should say:

  I’m going to talk about my “little studying corner”. That’s the way i call my school library because it’s really familiar with me and i love it. That’s a medium building with 4 floors and each floor has its own function. The first floor is the main hall, it’s sometimes used for some conferences. The second one is a computer lab. The third and fourth floor are used for self – studying. The library opens every day except on Sundays and i go to my “little corner studying” 5 days a week. I love that place ’cause it’s outright quiet. All students focus on their work and noone or nothing disturbs me, so the studying is really useful and effective. I have one year left before i graduate from my school and i think that library will be my indispensable partner of mine.

  Describe a team you have been part of.

  Describe something that you want to learn more. You should say:

  Describe an indoor game that you liked to play when you were a child. You should say:

  Describe a special trip you would like to go on in the future. You should say:

  Describe a person who can use/speak a second language.

  Describe an occasion you got up extremely early

  Well, it was last semester when it came to the final exam, i had to get up so early in the morning to ppare for the exam. Actually, i’m a morning bird, so i found it easy to getup early. Fresh air and tranquility in the morning made me feel peaceful, optimistic and creative, so I could concentrate more on my study. But at that time, i had to try to wake up earlier, exactly at 3 or 4 am. As a result, i was totally exhausted and had a headache. My brain was full of subjects such as Maths, History, Literature and so on. Besides, i was so sleepy that at times, i slept while i was trying to memorize historic dates or Maths formulas. I had to drink coffee many times a day to keep me wide awake. It was exactly a nightmare but fortunately, i passed the exam with flying colors.

  Describe an educational trip you went on.

  When i was in grade 5, i had a chance to go to the national zoo in my capital, hanoi with my classmates. It was the first time i went to the capital of Vietnam and i was totally amazed at what i saw and learned. Firstly, the trip offered me with a dream of learning English well. i met a lot of foreigners there. At that time, i just could say “hello” to them and i wished that one day, i would communicate with them in English fluently. Secondly, i learned a lot of lessons about environment and animals. They were different from what i was taught at school. It was more interesting, lively and practical. I saw some endangered animals like tigers, black rhinos, mountain gorillas, Asian elephants…It’s been a long time since i last visited that zoo but until now, i still have a good memory of those days and the meaning of the trip.

  • have a chance to do sth: có cơ hội làm gì
  • be amazed at sth: ngạc nhiên
  • offer sb with sth: mời/ ngỏ lời ai cái gì
  • have good/bad memories of sth: có kỉ niệm đẹp/ xấu về cái gì

  Describe an educational TV program that you have seen. You should say:

  • what the program is about / what the program is – how often you watch or listen to this program – what type of people enjoy this program
  • and explain why this program is educational

  Describe a paid job you ever did or someone you know ever did You should say:

  Describe a time when you feel surprised to meet someone. You should say:

  Describe a restaurant you like (to go to)/that impsses you.

  Describe a park/garden you visited and liked/that impssed you.

  Describe a place you went to that was full of color. You should say

  I would like to share with you my impssions of a garden that I visited last summer, which was full of colour and interest: Claude Monet’s house and garden in Giverny, France. As a big fan of Monet’s paintings, especially the famous “Water Lilies‟, I had always dreamed of seeing the scene in real life. So, when some friends suggested a visit last year, I jumped at the chance. After a journey of about an hour by train from our hotel, we arrived at Giverny. The garden was exactly as he had painted it – it was a riot of colour, from the peaceful white of the water lilies to the striking reds and oranges which filled some of the flowerbeds. The two parts of the garden complemented each other perfectly. We first admired the array of bright flowers and fruit trees in the Clos Normand, but my favourite part was the water garden, and we enjoyed a leisurely stroll, taking in all the colours, perfumes and bird songs. Monet avidly collected prints of Japanese gardens, and these inspired the Japanese bridges covered with wisterias, the water lilies in the pond, and the bamboo and weeping willows which he planted.

  Describe a time you were friendly to someone you didn’t like. You should say:

  Describe a special toy you had in your childhood You should say:

  One special toy that I remember getting was a Lego car. It was a birthday psent from my parents. I can’t remember exactly how old I was, but I was probably about 10 or 11. The special thing about this car was that I had to build it myself out of hundreds of pieces of Lego. The pieces came in a box with a picture of the finished car on the front, and I had to follow step – by – step instructions to put all the pieces together in the correct way. This wasn’t an easy task because the car even had an engine, movable seats and gears. It took me a day or two to make, and required a lot of concentration. When the car was finished it looked great, and I felt a sense of accomplishment. I seem to remember that I didn’t play with the car very much; the fun part had been the process of building it.

  Describe a childhood song you remember well. You should say:

  Describe an interesting website you have visited. You should say:

  Facebook is a social networking website that I like very and visit every day. It’s a free website that allows you to keep in contact with friends or find people you’ve lost touch with. It’s one of the most popular websites in the world, with millions of users in different countries. All of my friends use Facebook. One of my friends sent me an email inviting me to join. I signed up and I’ve been using it eversince. Facebook allows you to keep up to date with what friends are doing. You have a profile page with information and status updates so that you can tell everyone what you’re doing. You can post messages toother people’s pages. You can upload photos and videos. I find Facebook most useful for organising my life, keeping in touch with friends and storing photos. I think social networking websites have become part of everyday life.

  Describe a happy family event from your childhood that you remember well. You should say:

  There are numerous happy events in my life that I can recall and among them I would like to talk about the day that I was blessed with a little sister. This was an event that I still recall vividly. I was then only 7 – 8 years old and when I saw a little angel was crying on my mother’s lap, I became the happiest girl in the world. I was the only daughter of my parents and when I heard that I will have another sibling, I got very excited and I was counting days when this brother of mine will come. I speculated and imagined lots of things I would do with my sibling. On the day that my sister came in to the world was one of the happiest days of my life. For the first time I felt a strong urge to kiss this little fairy child. He was so beautiful and adorable that I thanked God for the gift. My mother asked me to hold him and kiss him but I was afraid to touch her as I thought that might hurt him. I felt like I was flying on that day. I stayed in the hospital room for about 4 – 5 days till my mother and sister came home. I came back home with the most pcious gift of the world.

  Describe an exciting sport you know You should say:

  Of all the sports that I more or less know how to play, swimming is the one that I find most fascinating and I think it can strengthen my physical health.. I learnt to swim when I was a small child because my parents believed that it would be useful for me. Unlike other sports, there are no rules to follow when you swim. Basically, swimming is just the combination of arm and leg motions and the natural floatation of the body. In order to swim, there must be a swimming pool or a body of water large enough. Most pools, however, would require inpiduals to wear swimming costume in order to be able to use the pool. Some swimmers find it also useful to wear goggles and swim cap to keep water out of their eyes and their hair for fear that swimming pool water contains many harmful chemicals. Swimming as an exercise is popular as an all – around body developer and is particularly useful in therapy and as exercise for physically handicapped persons. It is also taught for life-saving purposes.

  Describe something you do to (help you) stay healthy. You should say:

  Describe a place near water (such as a river, a lake or the ocean) that you enjoyed visiting.

  I have a very strong passion for the ocean and one of the seaside places that I usually go to on vacations is Nha Trang, a small lovely beach town in the central of Vietnam. There are always many activities for tourists to do in Nha Trang. If you are a fan of extreme sports, you can do either windsurfing or paragliding. In case you want to discover the nature, there are some amazing island cruises and snorkeling tours. Nha Trang is also a paradise for seafood lovers with fresh, delicious, perse and inexpensive dishes. To me, Nha Trang is such a vibrant town where there is always something going on. The local people are so friendly and they make me feel welcome here. Most importantly, Nha Trang has a breathtakingly stunning beach which has been recognized as one of the top beaches in the world.

  Describe a pleasant surprise you had. You should say:

  Describe a subject you didn’t like before but have interest in now. You should say:

  Describe a piece of good news you heard from TV or internet You should say:

  Describe a time when you got lost. You should say:

  Describe a situation (or a time) when you helped someone. You should say:

  Describe a project that you were once involved in (for example, a project at work or a homework assignment at school or university).

  • the topic of this project or homework
  • when and where you did this project
  • what research or pparation you did?
  • how difficult this task was?
  • how much time you spent on this project or assignment explain what you learned from this experience

  Describe a historical building in your country/ hometown. You should say:

  Describe a long journey/short trips you would like to make again You should say:

  Describe a family member you would like to work with. You should say:

  Describe an ambition you have not achieved yet. You should say:

  Describe something interesting you learnt from the internet You should say:

  Describe a situation that others didn’t tell you the whole truth. You should say:

  Describe a friend who you think is good leader. You should say:

  Describe something you really want to buy in the future. You should say:

  As I planned to study abroad in the future ,I would like to buy a car during my post graduate stage. I have heard that there are little public transport in most area of Australia or America, .So it will be more convenient to have a car.

  When you ask me what type of car I want to buy, I will definitely say a solar car.

  The design of a solar car is severely limited by the amount of energy input into the chúng tôi is cubic with four wheels under the deck.There is a solar panel on the top of the car,which can transfer solar energy to electric energy.

  I really like solar car first because it is inexpensive,it only costs half of a motor car. In addition, the car which use solar energy can acheive the same purpose as a car filled with gasoline.I pfer a solar also because this type of car is good for pventing the environment and climate chúng tôi outputs less exhausted gas than motor cars

  For those reason,I ‘d like to buy a solar car in the future.

  Describe a movie you would like to watch again. You should say:

  The memories are vivid in my mind when I watched ‘The Godfather’. This is a drama movie and was about the inner events of a mafia family – how the family chief experienced his ups and downs, and many more events that make him the don and the consequences of plots against him and his family. I watched the movie with my wife here in Brussels. And I want to watch it again because I could not completely enjoy the movie then. In fact, being a sluggish plot, my wife was in a hurry to complete it shortly. So, I want to enjoy it alone now.

  Describe a vehicle you would like to buy ( or own) You should say:

  Describe an unusual building you have visited

  I’ve lived my whole life here in Ho Chi Minh City. There’re several buildings that hold significant meaning in our cultures. Among these, the one which I enjoy visiting the most is Duc Ba Cathedral. It’Even though there’re plenty of churches around here, this one is quite unique for it The architecture of Notre Dame is not only impssive but also unique. It’s quite large. It was built out of bricks and concretes. Its distinctive shape makes it look like a whole lot of mushroom to me. The church comprises of a rectangular building with 2 There’re several activities take place at this place. For example, Christians go there to

  s located in District 1 – right in the heart of Ho Chi Minh City. The church is surrounded by other important was built by French colonizers before they left Vietnam. structures such as Reunification Palace on the right, HCM Post Office on the left and at the back Diamond Plaza – a great place for shopping. To get there is quite easy. It’s a 5-minute-walk from here. towers at the sides of the entrance, along with the statue of Mother Maria in front. Because the building is quite old, certain parts of it have been say their prayers, tourists pay a visit to this must-visit structure, husband-and-wife-to-be pose for their wedding photos while young people just sit around for a chit-chat and take in the view. reconstructed time and again.

  --- Bài cũ hơn ---

 • Cambridge Vocabulary For Ielts: Sách Học Từ Vựng Ielts Bạn Cần Có
 • Cambridge Vocabulary For Ielts With Answers
 • Review Chi Tiết Sách Listening Strategies For The Ielts Test Pdf
 • Listening Strategies For The Ielts Test
 • Bài Mẫu Ielts Writing Task 1 Ngày 8/2/2020
 • Thông Tin Giá Vàng Hôm Nay Phúc Thành Mới Nhất

  --- Bài mới hơn ---

 • Gia Vang 24K Chieu Nay
 • Giá Vàng Sjc Phú Đô
 • ★ Bia Có Được Đăng Ký Bản Quyền Logo Cá Nhân Hay Không?
 • Điều Kiện Đăng Ký Logo Thương Hiệu Tại Việt Nam
 • Khi Nào Đăng Ký Logo Bản Quyền Là Thích Hợp Nhất?
 • --- Bài cũ hơn ---

 • Chuyên Bán Hải Sản Nhập Khẩu Cao Cấp Sống Giao Tận Nhà
 • Công Ty Bán Hải Sản Khô Nha Trang Chính Hiệu Giao Hàng Tận Nơi
 • 4 Món Hải Sản Ở Vũng Tàu Tươi Sống Ngon Không Cưỡng Nổi
 • Cách Làm Sữa Chua Số Lượng Nhiều
 • Xem Ty Gia Vang 9999
 • Web hay
 • Links hay
 • Push
 • Chủ đề top 10
 • Chủ đề top 20
 • Chủ đề top 30
 • Chủ đề top 40
 • Chủ đề top 50
 • Chủ đề top 60
 • Chủ đề top 70
 • Chủ đề top 80
 • Chủ đề top 90
 • Chủ đề top 100
 • Bài viết top 10
 • Bài viết top 20
 • Bài viết top 30
 • Bài viết top 40
 • Bài viết top 50
 • Bài viết top 60
 • Bài viết top 70
 • Bài viết top 80
 • Bài viết top 90
 • Bài viết top 100