Top 13 # Đáp Án Đề Thi Anh Vào 10 Năm 2020 / 2023 Xem Nhiều Nhất, Mới Nhất 12/2022 # Top Trend | Phusongyeuthuong.org

Đề Thi Thử Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án / 2023

Đề thi thử vào lớp 10 môn tiếng Anh năm 2018 có đáp án – Số 10 Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others. Choose the best answer among A, B, C, or D that best completes each sentence.

She won’t get married until she……25 years old. A. is B. will be C. would be D. can be

He…….a letter from her yet. A. don’t receive B. didn’t receive C. hasn’t received D. won’t receive

Linda made chúng tôi next week. A. promise to visit B. to promise to visit C. promise visiting D. promising visit

I can’t speak English well. I wish I…..English well. A. can speak B. could speak C. spoken D. had spoken

I don’t know what to do. If my chúng tôi now, she would help me. A. is B. be C. will be D. were

If you had arrived at the sale early, you……a better selection. A. would have found B. found C. had found D. would find

I often come back to Hanoi, ……I grew up. A. which B. what C. whose D. where

There is a cave in chúng tôi 1,490 metres deep. A. that B. who C. what D. it

…….the solar system may seem big, it is a very small part of the universe. A. Despite B. Although C. Even though it D. Because

If you don’t know her phone number, chúng tôi the directory. A. look – up B. look – out C. find – at D. find – up

walker, a word of warning – every season visitors (16)……lost or are injured and (17)……to be rescued by the Mountain Rescue teams. This kind of problem can be (18)……by following a few simple rules. When exploring the mountains, wear warm clothing, sensible boots, take a map, a compass, a whistle and a small (19)……of food. Don’t go (20)……alone and always tell someone where you (21)…….to go to.

A. recent B. next C. last D. close

A. alone B. above C. by D. in

A. have B. be C. make D. get

A. must B. should C. need D. ought

A. encouraged B. prevented C. arranged D. organized

A. quantity B. weight C. length D. limit

A. for B. by C. with D. off

A. look B. seem C. plan D. know

Choose the underlined part among A, B, C, or D that needs correcting.

Because of the light, the city seemed to be differently from the way I had remembered it. A. Because of B. differently C. from D. had remembered it

I want to do it on myself because other people make me nervous. A. want B. on myself C. other D. nervous

Her parents don’t allow her go out in the evening. A. Her B. don’t C. go out D. in

Use the correct form of the word given to complete each sentence.

They are full chúng tôi her scholarship. (admire)

She is chúng tôi her beautiful voice. (fame)

I am going to see a…….about my broken leg. (special)

The job sounds interesting. I think I’d better write a letter chúng tôi more information. (inquire)

Read the following passage carefully, then write True (T) or False (F) for each statement.

Mr. Smith is 54. Until last year he was a manager in a factory. He had worked for the same company since he left school. He had a good job. When his company had to close because of difficulties, he became unemployed.

“It’s funny really. I don’t feel old but it isn’t easy to start looking for a job at my age. I’m interested in learning a new skill, but nobody wants to train me. I’m tired of sitting around the house. When I was with my company I was bored with doing the same thing every day, but now I really enjoy doing a job again.”

……He is bored with learning a new skill.

His company was closed.

He is fed up with looking for a new job now.

It is difficult to start looking for a job at the old age.

Rewrite the following sentences without changing their meanings.

ĐÁP ÁN

1. C 2. B 3. D 4. A 5. C 6. A 7. B 8. D 9. A 10. D 11. A 12. B 13. A 14. A 15. A 1 6. D 17. C 18. B I9. A 20. D 21. C 22. B (differently – different) 23. B (on myself – by myself) 24. C (go out – to go out) 25. admiration 26. famous 27. specialist 28. inquiry 29. False 30. True 31. False 32. True 33. More and more pollution is being produced by that factory. 34. He is such a careless driver that he usually has accidents. 35. He started collecting stamps three years ago. 36. I’d rather not go to the museum.

Đáp Án Đề Thi Thử Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Năm 2012 / 2023

Share bài viết lên Link hay

Đáp án đề thi thử vào lớp 10 môn tiếng anh năm 2012-đề 111

I. Circle the word (a, orb, C, d) whose underlined part is pronounced differently from that of the others in the same group. II. Circle the word (A, or B, C, D) whose main stress is placed differently from that of the others in the same group.

1. A. wilderness B. opponent C. penalty D. maximum

2. A. important B. impressive C. different D. attractive

3. A. manifesto B. environment C. priority D. rhinoceros

4. A. teacher B. village C. police D. worker

III. Supply the correct verb forms:

Look! A boy (run) ………………… after a dog. He (want) ………………… to catch it.

I (spend) …………………… this weekend in Da lat. I (go) …………………… there nearly every month.

The bell rang while I (have) ……………………lunch.

When the war (end) …………………… we were living in the countryside.

Marconi (invent) …………………… radio a long time ago.

She (not, speak) …………………… to me for over month.

The war (break) …………………… out before I was born.

I (buy) …………………… a good dictionary yesterday morning.

If Henry is late, the train (not, wait) …………………………….

10. I will go with him if he (go) ……………………………. .

11. My uncle (be) able to help us if he (be) here now.

12. I wish our teacher (explain)……………………….that lesson to us again tomorrow.

1. A. wish B. fashion C. trend D. habit

2. A. national B. regional C. local D. international

3. A. Most B. Few C. Much D. Little

4. A. by B. in C. with D. about

V. Read the text and answer the questions:

In the United States of America, the national language is also English. Four hundred years ago, some English people sailed to North America to live there, and they brought the English language to this new country. Now in the United States of America people speak American English. Most words are the same in American and in British English; the American people say some English words not like people do in England. Canada is to the North of the United States of America. It is larger than the United States. In Canada many people speak English because they also came from England many years ago, But in some parts of Canada, they speak French. The people living in these parts came from France.

1. What is the national language in the United States of America?

…………………………………………………………………………………………..

2. Who brought the English language to this new country?

…………………………………………………………………………………………..

3. Is Canada larger than the United States of America?

…………………………………………………………………………………………..

4. What languages are spoken in Canada?

…………………………………………………………………………………………..

VI. Finish the second sentence in such a way that it means the same as the original one.

1. She said, Children, stay away from the water.”

à She warned ……………………………………………………………………………..

2. “Don’t worry about your mistakes, Jane” said her teacher.

à Jane’s teacher told ……………………………………………………………………..

3. “I left my umbrella here two days ago.”

à Mary told them ………………………………………………………………………..

VI. Make all the changes and additions necessary to produce, from the following sets of words and phrases, sentences which together make complete passages .

Hue / my hometown. It / know as / city / festival. I / live / here / since / be born. Hue / famous / interesting places / the ancient capital / royal tombs / Huong River/ Trang Tien Bridge. It / easy / travel / Hue. You / go / bus / car / train / plane / Hue.

…………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Bài cùng chuyên mục

Đáp Án Đề Thi Vào Lớp 10 Hưng Yên Năm 2013 / 2023

Share bài viết lên Link hay

Đáp án đề thi vào lớp 10 Hưng Yên năm 2013

Đề thi: SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO HƯNG YÊN

KỲ THI TUYỂN SINH VÀO LỚP 10 THPT

Năm học 2013-2014

Môn thi: Ngữ văn

Thời gian làm bài : 120 phút

ĐỀ CHÍNH THỨC

Câu 1: (2 điểm)

” – Tôi sẽ mang về trao tận tay cho cháu

Tôi cúi xuống gần anh và khẽ nói. Đến lúc ấy, anh mới nhắm mắt đi xuôi”

a, Đoạn văn trên nằm trong tác phẩm nào ? Của ai?

b, Vật được nhân vật tôi hứa trao giúp là cái gì? Vật đó được trao cho ai?

c, Kỉ vật này có ý nghĩa gì?

Câu 2: (1 điểm)

Cá nhụ cá chim cùng cá đé,

Cá song lấp lánh đuốc đen hồng

( Trích Đoàn thuyền đánh cá- Huy Cận)

Câu 3: (2 điểm)

Tai nạn giao thông gây ra nhiều hậu quả nghiêm trọng .

Câu 4: (5 điểm)

Phân tích đoạn thơ sau:

… Anh với tôi biết từng cơn ớn lạnh

Sốt run người vừng trán ướt mồ hôi

Áo anh rách vai

Quần tôi có vài mảnh vá

Miệng cười buốt giá

Chân không giày

Thương nhau tay nắm lấy bàn tay.

Đêm nay rừng hoang sương muối

Đứng cạnh bên nhau chờ giặc tới

Đầu sung trăng treo.

( Trích Đồng chí- Chính Hữu)

Đáp án đang cập nhật

Xem, tra cứu điểm thi lớp 10 63 tỉnh/TP tại:

Ví dụ Bạn thi vào lớp 10 tại Hưng Yên, SBD là 041234

A. isn’t she B. has she C. hasn’t she D. is she

A. care B. careful C. careless D. carefully

A. So B. Because C. Although D. However

A. at B. for C. forward D. after

A. but also B. but C. however D. yet

A. will play B. plays C. has played D. was playing

A. can B. would C. shall D. may

A. am B. be C. were D. have been

A. which where C. who D. whom

A. which B. that C. where D. when

A. on B. in C. to D. for

A. collect B. collecting C. to collect D. collected

A. since B. in C. for D. during

A. mustn’t B. needn’t C. have to D. don’t

A. With pleasure B. Not at all

C. I’m glad you like it D. Don’t say anything about it

Although 80% of Australians live near cities, the cities are not as large as those in some other countries. Most people live in houses in suburbs – not in apartments. The suburbs usually have their own churches, schools and shopping centre. They also have recreational facilities. In large cities, likeSydney, the suburbs are often far from the town. Because many people commute to work, the traffic is slow and there are many traffic jams.

Questions:

1. Where do most of Australians live?

2. How are the cities inAustralia?

3. Do most people live in houses in suburbs or in apartments?

4. IsSydneya large city?

5. Why are there many traffic jams?

IV/ (1,5 points) Choose the word that best fits the blank space in the following passage. Write the letter A, B, C or D on the answer sheet.

1. A. have B. to have C. having D. will have

2. A. arrange B. arranging C. arranged D. arrangement

3. A. with B. in C. about D. for

4. A. fill B. filled C. filling D. to fill

5. A. tools B. equipment C. work D. materials

learn / Where / English? / you / do

since 2010. / have worked / in that factory / They

he / a good job. / were happy / because / got / His parents

a beautiful day / my friends / to go for a picnic. / It / was / so / and I / decided

taken / charity / activities. / Tuan / has / part in / different

1. “Do you have many friends?” she said to me.

2. The librarian arranges the books into sections.

3. DoesNamspend most of his free time playing computer games?

4. Work hard or you will fail the exams.

5. You can use it as long as you like, and it won’t wear out.

Xem, tra cứu điểm thi lớp 10 63 tỉnh/TP tại:

Ví dụ Bạn thi vào lớp 10 tại Hưng Yên, SBD là 041234

Bài cùng chuyên mục

Đáp Án Đề Thi Vào Lớp 10 Môn Toán / 2023

Tăng cường làm thật nhiều dạng bài tập khác nhau sẽ giúp các bạn thí sinh nhanh chóng trau dồi kiến thức và kinh nghiệm trong kỳ thi vào lớp lớp 10 THPT sắp tới. Để giúp các bạn có điều kiện thực hành, trang điểm thi lớp 10 xin cung cấp cho các bạn đề thi vào lớp 10 THPT môn Toán kèm đáp án năm học 2015 – 2016 tỉnh Thừa Thiên Huế.

Đề thi và đáp án thi vào lớp 10 THPT môn Toán tỉnh Thừa Thiên Huế

Các bạn học sinh tham gia vào kỳ thi tuyển sinh vào lớp 10 năm nay có thể tra cứu điểm thi vào lớp 10 Thừa Thiên Huế năm 2016 với kết quả sớm nhất bằng cách soạn tin nhắn đăng ký nhận điểm thi tới tổng đài 6722 bằng cú pháp:

DL HUE SBD gửi 6722

Trong đó:

HUE: viết liền không dấu;

SBD: Là số báo danh của bạn.

(Phí: 15.000 đồng/tin)

Ví dụ: Bạn dự thi vào lớp 10 tại tỉnh Thừa Thiên Huế, SBD là 123789

Cú pháp soạn tin: DL HUE 123789 gửi 6722

Xem điểm thi vào lớp 10 THPT tỉnh Thừa Thiên Huế năm học 2016 – 2017: Đang cập nhật…