Xem Nhiều 11/2022 #️ Đề Thi Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án / 2023 # Top 16 Trend | Phusongyeuthuong.org

Xem Nhiều 11/2022 # Đề Thi Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án / 2023 # Top 16 Trend

Cập nhật thông tin chi tiết về Đề Thi Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án / 2023 mới nhất trên website Phusongyeuthuong.org. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

Đề thi vào lớp 10 môn tiếng Anh có đáp án

Th.năm, 07/06/2018, 10:11

Lượt xem: 4990

ĐÁP ÁN GỢI Ý ĐỀ THI VÀO LỚP 10 MÔN TIẾNG ANH

Section A:

1. B

2. D

3. C

4. A

Section B:

1. A

2. D

3. B

4. B

5. A

6. A

7. C

8. D

Section C:

I.

1. Firstly, we should call the host up early to inform him/her of whether we are going. Secondly, if we want to bring someone who hasn’t been invited along with us, ask for permission first. Finally, dress appropriately for the party.

2. During the party, we can help the host by offering to serve drinks or wash the dishes.

3. Yes, we should.

4. It means to start a conversation with someone you have not met before.

II.

1. T

2. F

3. T

4. F

III.

1. help

2. what

3. until

4. some

5. However

6. at

(Nguồn: vndoc.com)

Đề Thi Thử Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án / 2023

Đề thi thử vào lớp 10 môn tiếng Anh năm 2018 có đáp án – Số 10 Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others. Choose the best answer among A, B, C, or D that best completes each sentence.

She won’t get married until she……25 years old. A. is B. will be C. would be D. can be

He…….a letter from her yet. A. don’t receive B. didn’t receive C. hasn’t received D. won’t receive

Linda made chúng tôi next week. A. promise to visit B. to promise to visit C. promise visiting D. promising visit

I can’t speak English well. I wish I…..English well. A. can speak B. could speak C. spoken D. had spoken

I don’t know what to do. If my chúng tôi now, she would help me. A. is B. be C. will be D. were

If you had arrived at the sale early, you……a better selection. A. would have found B. found C. had found D. would find

I often come back to Hanoi, ……I grew up. A. which B. what C. whose D. where

There is a cave in chúng tôi 1,490 metres deep. A. that B. who C. what D. it

…….the solar system may seem big, it is a very small part of the universe. A. Despite B. Although C. Even though it D. Because

If you don’t know her phone number, chúng tôi the directory. A. look – up B. look – out C. find – at D. find – up

walker, a word of warning – every season visitors (16)……lost or are injured and (17)……to be rescued by the Mountain Rescue teams. This kind of problem can be (18)……by following a few simple rules. When exploring the mountains, wear warm clothing, sensible boots, take a map, a compass, a whistle and a small (19)……of food. Don’t go (20)……alone and always tell someone where you (21)…….to go to.

A. recent B. next C. last D. close

A. alone B. above C. by D. in

A. have B. be C. make D. get

A. must B. should C. need D. ought

A. encouraged B. prevented C. arranged D. organized

A. quantity B. weight C. length D. limit

A. for B. by C. with D. off

A. look B. seem C. plan D. know

Choose the underlined part among A, B, C, or D that needs correcting.

Because of the light, the city seemed to be differently from the way I had remembered it. A. Because of B. differently C. from D. had remembered it

I want to do it on myself because other people make me nervous. A. want B. on myself C. other D. nervous

Her parents don’t allow her go out in the evening. A. Her B. don’t C. go out D. in

Use the correct form of the word given to complete each sentence.

They are full chúng tôi her scholarship. (admire)

She is chúng tôi her beautiful voice. (fame)

I am going to see a…….about my broken leg. (special)

The job sounds interesting. I think I’d better write a letter chúng tôi more information. (inquire)

Read the following passage carefully, then write True (T) or False (F) for each statement.

Mr. Smith is 54. Until last year he was a manager in a factory. He had worked for the same company since he left school. He had a good job. When his company had to close because of difficulties, he became unemployed.

“It’s funny really. I don’t feel old but it isn’t easy to start looking for a job at my age. I’m interested in learning a new skill, but nobody wants to train me. I’m tired of sitting around the house. When I was with my company I was bored with doing the same thing every day, but now I really enjoy doing a job again.”

……He is bored with learning a new skill.

His company was closed.

He is fed up with looking for a new job now.

It is difficult to start looking for a job at the old age.

Rewrite the following sentences without changing their meanings.

ĐÁP ÁN

1. C 2. B 3. D 4. A 5. C 6. A 7. B 8. D 9. A 10. D 11. A 12. B 13. A 14. A 15. A 1 6. D 17. C 18. B I9. A 20. D 21. C 22. B (differently – different) 23. B (on myself – by myself) 24. C (go out – to go out) 25. admiration 26. famous 27. specialist 28. inquiry 29. False 30. True 31. False 32. True 33. More and more pollution is being produced by that factory. 34. He is such a careless driver that he usually has accidents. 35. He started collecting stamps three years ago. 36. I’d rather not go to the museum.

Đáp Án Và Đề Thi Vào Lớp 10 Chuyên Hải Phòng Môn Tiếng Anh Năm 2022 / 2023

KỲ THI TUYỂN SINH VÀO LỚP 10 THPT CHUYÊN HẢI PHÒNG Năm học 2015-2016 ĐỀ THI MÔN TIẾNG ANH (Chuyên) Thời gian làm bài: 150 phút (không kể thời gian giao đề) PART ONE: PHONOLOGY I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group. Write your answers A, B, C or D on your answer sheet. (5 pts) II. Choose the word whose main stress position is placed differently from that of the others in each group. Write your answers A, B, C or D on your answer sheet. (5 pts)

1. A. ingenuity B. analysis C. refugee D. editorial

2. A. curiosity B. occupation C. Nepalese D. committee

3. A. lemonade B. introduce C. understand D. atmosphere

4. A. miraculous B. category C. zoology D. considerate

5. A. mysterious B. competent C. temperate D. pregnancy

6. A. religious B. environment C. inconvenient D. development

7. A. computer B. composite C. company D. comfortable

8. A. modernization B. urbanization C. mathematician D. influential

9. A. dinosaur B. entertain C. signature D. crocodile

10. A. medalist B. tournament C. gymnasium D. ceremony

PART TWO: VOCABULARY AND GRAMMAR I. Choose the correct word or phrase to complete each sentence. Write your answers A, B, C or D on your answer sheet. (10 pts)

1. Luckily I a new pair of sunglasses as I found mine at the bottom of a bag.

A.didn’t need to buy B. needed not to buy C. needn’t have bought D. hadn’t to buy

2. I’m sorry, but the dress you want is not in red.

A.possible B. economical C. suitable D. available

3. rare artifacts were they that the museum decided to insure them.

A. Such B. So C. Too D. Very

4. Scientists are predicting that the volcano might erupt so people have been from the area.

A.evacuated B. emigrated C. escaped D. exported

Cú pháp soạn tin:

DL HAIPHONG SBD Gửi 6722

Trong đó:

HAIPHONG: viết liền không dấu;

SBD: Là số báo danh của bạn.

Ví dụ: Bạn dự thi vào lớp 10 tại Hải Phòng, SBD là 123789

Đề Thi Vào Lớp 6 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án (Đề Số 2) / 2023

II. Find out the mistakes. III. Read the passage then answer the questions below.

Hi! I am Trung. I come from Da Nang,Viet Nam. I like English and I go to English club every day. My friends like English, too. It is very interesting to learn English. My English teacher is great and funny. She always makes our English lessons new and different. A lot of tourists come to Da Nang every year, so we have more chances to practice our English. This Saturday I am going to Han River with my parents to watch the international firework competition. I hope I am meeting many English people there.

IV. Read the passage carefully then choose the correct answers. OAK CITY

Oak city is a great city. There is so much to do! There are cinemas, parks and discos. It is got some great clothes and music shops (1)……… Oak City is very modern and beautiful. There aren’t any (2)………..buildings and there is some beautiful (3)………….around city. Is there any pollution in the Oak City? There isn’t much pollution (4)………. there isn’t much traffic. Everyone travels (5)………… bike and walks, so there aren’t many accidents. No one works, so everyone has got a lot of free time. Are there any unfriendly people in Oak City? No – so come and spend a little time here!

5. Everyone travels (5)………… bike and walks

Đáp án I. Choose the correct answer to complete the sentence. 1.B 5.D 9.C 2.C 6.B 10.C 3.B 7.C 4.B 8.B II. Find out the mistakes. 1.C

buying → to buyWould you like to do sth: cấu trúc câu đề nghị

2.D

in lunch → at lunchAt lunch: bữa trưa

3.C

on → to from … to ….: từ ….. đến

4.B

to → onon the left: bên trái

5.C

shop → shopping go shopping: đi mua sắm

III. Read the passage then answer the questions below.

Hi! I am Trung. I come from Da Nang,Viet Nam. I like English and I go to English club every day. My friends like English, too. It is very interesting to learn English. My English teacher is great and funny. She always makes our English lessons new and different. A lot of tourists come to Da Nang every year, so we have more chances to practice our English. This Saturday I am going to Han River with my parents to watch the international firework competition. I hope I am meeting many English people there.

1.C 2.A 3.B 4.C 5.A IV. Read the passage carefully then choose the correct answers. OAK CITY

Oak city is a great city. There is so much to do! There are cinemas, parks and discos. It is got some great clothes and music shops (1)……… Oak City is very modern and beautiful. There aren’t any (2)………..buildings and there is some beautiful (3)………….around city. Is there any pollution in the Oak City? There isn’t much pollution (4)………. there isn’t much traffic. Everyone travels (5)………… bike and walks, so there aren’t many accidents. No one works, so everyone has got a lot of free time. Are there any unfriendly people in Oak City? No – so come and spend a little time here!

1.C 2.B 3.A 4.B 5.B (Nguồn: vndoc.com)

Bạn đang xem bài viết Đề Thi Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án / 2023 trên website Phusongyeuthuong.org. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!