Xem Nhiều 2/2023 #️ Đề Thi Thử Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án # Top 4 Trend | Phusongyeuthuong.org

Xem Nhiều 2/2023 # Đề Thi Thử Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án # Top 4 Trend

Cập nhật thông tin chi tiết về Đề Thi Thử Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án mới nhất trên website Phusongyeuthuong.org. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

Đề thi thử vào lớp 10 môn tiếng Anh năm 2018 có đáp án – Số 10 Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others. Choose the best answer among A, B, C, or D that best completes each sentence.

She won’t get married until she……25 years old. A. is B. will be C. would be D. can be

He…….a letter from her yet. A. don’t receive B. didn’t receive C. hasn’t received D. won’t receive

Linda made chúng tôi next week. A. promise to visit B. to promise to visit C. promise visiting D. promising visit

I can’t speak English well. I wish I…..English well. A. can speak B. could speak C. spoken D. had spoken

I don’t know what to do. If my chúng tôi now, she would help me. A. is B. be C. will be D. were

If you had arrived at the sale early, you……a better selection. A. would have found B. found C. had found D. would find

I often come back to Hanoi, ……I grew up. A. which B. what C. whose D. where

There is a cave in chúng tôi 1,490 metres deep. A. that B. who C. what D. it

…….the solar system may seem big, it is a very small part of the universe. A. Despite B. Although C. Even though it D. Because

If you don’t know her phone number, chúng tôi the directory. A. look – up B. look – out C. find – at D. find – up

walker, a word of warning – every season visitors (16)……lost or are injured and (17)……to be rescued by the Mountain Rescue teams. This kind of problem can be (18)……by following a few simple rules. When exploring the mountains, wear warm clothing, sensible boots, take a map, a compass, a whistle and a small (19)……of food. Don’t go (20)……alone and always tell someone where you (21)…….to go to.

A. recent B. next C. last D. close

A. alone B. above C. by D. in

A. have B. be C. make D. get

A. must B. should C. need D. ought

A. encouraged B. prevented C. arranged D. organized

A. quantity B. weight C. length D. limit

A. for B. by C. with D. off

A. look B. seem C. plan D. know

Choose the underlined part among A, B, C, or D that needs correcting.

Because of the light, the city seemed to be differently from the way I had remembered it. A. Because of B. differently C. from D. had remembered it

I want to do it on myself because other people make me nervous. A. want B. on myself C. other D. nervous

Her parents don’t allow her go out in the evening. A. Her B. don’t C. go out D. in

Use the correct form of the word given to complete each sentence.

They are full chúng tôi her scholarship. (admire)

She is chúng tôi her beautiful voice. (fame)

I am going to see a…….about my broken leg. (special)

The job sounds interesting. I think I’d better write a letter chúng tôi more information. (inquire)

Read the following passage carefully, then write True (T) or False (F) for each statement.

Mr. Smith is 54. Until last year he was a manager in a factory. He had worked for the same company since he left school. He had a good job. When his company had to close because of difficulties, he became unemployed.

“It’s funny really. I don’t feel old but it isn’t easy to start looking for a job at my age. I’m interested in learning a new skill, but nobody wants to train me. I’m tired of sitting around the house. When I was with my company I was bored with doing the same thing every day, but now I really enjoy doing a job again.”

……He is bored with learning a new skill.

His company was closed.

He is fed up with looking for a new job now.

It is difficult to start looking for a job at the old age.

Rewrite the following sentences without changing their meanings.

ĐÁP ÁN

1. C 2. B 3. D 4. A 5. C 6. A 7. B 8. D 9. A 10. D 11. A 12. B 13. A 14. A 15. A 1 6. D 17. C 18. B I9. A 20. D 21. C 22. B (differently – different) 23. B (on myself – by myself) 24. C (go out – to go out) 25. admiration 26. famous 27. specialist 28. inquiry 29. False 30. True 31. False 32. True 33. More and more pollution is being produced by that factory. 34. He is such a careless driver that he usually has accidents. 35. He started collecting stamps three years ago. 36. I’d rather not go to the museum.

Đáp Án Đề Thi Thử Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Năm 2012

Share bài viết lên Link hay

Đáp án đề thi thử vào lớp 10 môn tiếng anh năm 2012-đề 111

I. Circle the word (a, orb, C, d) whose underlined part is pronounced differently from that of the others in the same group. II. Circle the word (A, or B, C, D) whose main stress is placed differently from that of the others in the same group.

1. A. wilderness B. opponent C. penalty D. maximum

2. A. important B. impressive C. different D. attractive

3. A. manifesto B. environment C. priority D. rhinoceros

4. A. teacher B. village C. police D. worker

III. Supply the correct verb forms:

Look! A boy (run) ………………… after a dog. He (want) ………………… to catch it.

I (spend) …………………… this weekend in Da lat. I (go) …………………… there nearly every month.

The bell rang while I (have) ……………………lunch.

When the war (end) …………………… we were living in the countryside.

Marconi (invent) …………………… radio a long time ago.

She (not, speak) …………………… to me for over month.

The war (break) …………………… out before I was born.

I (buy) …………………… a good dictionary yesterday morning.

If Henry is late, the train (not, wait) …………………………….

10. I will go with him if he (go) ……………………………. .

11. My uncle (be) able to help us if he (be) here now.

12. I wish our teacher (explain)……………………….that lesson to us again tomorrow.

1. A. wish B. fashion C. trend D. habit

2. A. national B. regional C. local D. international

3. A. Most B. Few C. Much D. Little

4. A. by B. in C. with D. about

V. Read the text and answer the questions:

In the United States of America, the national language is also English. Four hundred years ago, some English people sailed to North America to live there, and they brought the English language to this new country. Now in the United States of America people speak American English. Most words are the same in American and in British English; the American people say some English words not like people do in England. Canada is to the North of the United States of America. It is larger than the United States. In Canada many people speak English because they also came from England many years ago, But in some parts of Canada, they speak French. The people living in these parts came from France.

1. What is the national language in the United States of America?

…………………………………………………………………………………………..

2. Who brought the English language to this new country?

…………………………………………………………………………………………..

3. Is Canada larger than the United States of America?

…………………………………………………………………………………………..

4. What languages are spoken in Canada?

…………………………………………………………………………………………..

VI. Finish the second sentence in such a way that it means the same as the original one.

1. She said, Children, stay away from the water.”

à She warned ……………………………………………………………………………..

2. “Don’t worry about your mistakes, Jane” said her teacher.

à Jane’s teacher told ……………………………………………………………………..

3. “I left my umbrella here two days ago.”

à Mary told them ………………………………………………………………………..

VI. Make all the changes and additions necessary to produce, from the following sets of words and phrases, sentences which together make complete passages .

Hue / my hometown. It / know as / city / festival. I / live / here / since / be born. Hue / famous / interesting places / the ancient capital / royal tombs / Huong River/ Trang Tien Bridge. It / easy / travel / Hue. You / go / bus / car / train / plane / Hue.

…………………………………………………………………………………………………

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Bài cùng chuyên mục

Đáp Án Và Đề Thi Vào Lớp 10 Chuyên Hải Phòng Môn Tiếng Anh Năm 2022

KỲ THI TUYỂN SINH VÀO LỚP 10 THPT CHUYÊN HẢI PHÒNG Năm học 2015-2016 ĐỀ THI MÔN TIẾNG ANH (Chuyên) Thời gian làm bài: 150 phút (không kể thời gian giao đề) PART ONE: PHONOLOGY I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group. Write your answers A, B, C or D on your answer sheet. (5 pts) II. Choose the word whose main stress position is placed differently from that of the others in each group. Write your answers A, B, C or D on your answer sheet. (5 pts)

1. A. ingenuity B. analysis C. refugee D. editorial

2. A. curiosity B. occupation C. Nepalese D. committee

3. A. lemonade B. introduce C. understand D. atmosphere

4. A. miraculous B. category C. zoology D. considerate

5. A. mysterious B. competent C. temperate D. pregnancy

6. A. religious B. environment C. inconvenient D. development

7. A. computer B. composite C. company D. comfortable

8. A. modernization B. urbanization C. mathematician D. influential

9. A. dinosaur B. entertain C. signature D. crocodile

10. A. medalist B. tournament C. gymnasium D. ceremony

PART TWO: VOCABULARY AND GRAMMAR I. Choose the correct word or phrase to complete each sentence. Write your answers A, B, C or D on your answer sheet. (10 pts)

1. Luckily I a new pair of sunglasses as I found mine at the bottom of a bag.

A.didn’t need to buy B. needed not to buy C. needn’t have bought D. hadn’t to buy

2. I’m sorry, but the dress you want is not in red.

A.possible B. economical C. suitable D. available

3. rare artifacts were they that the museum decided to insure them.

A. Such B. So C. Too D. Very

4. Scientists are predicting that the volcano might erupt so people have been from the area.

A.evacuated B. emigrated C. escaped D. exported

Cú pháp soạn tin:

DL HAIPHONG SBD Gửi 6722

Trong đó:

HAIPHONG: viết liền không dấu;

SBD: Là số báo danh của bạn.

Ví dụ: Bạn dự thi vào lớp 10 tại Hải Phòng, SBD là 123789

Đề Thi Thử Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh (Đề Ôn Luyện Số 2)

Đề thi thử vào lớp 10 môn Tiếng Anh (Đề ôn luyện số 2)

KỲ THI TUYỂN SINH LỚP 10 THPT NĂM HỌC 201… – 201…

ĐỀ THI MÔN: TIẾNG ANH

Thời gian làm bài: 60 phút, không kể thời gian giao đề.

A. mend B. repair C. correct D. restore

A. hasn’t B. does C. did D. doesn’t

A. is B. has been C. was D. has

A. where I was born in B. which I was born

C. in which I was born D. which I was born there

A. has B. will be C. has been D. is being

A.smaller B. fewer C. less D. lesser

A. motorway B. motorsway C. motorways D. motorsways

A. of B. in C. for D. by

A. between B. when C. among D. during

A. one B. all C. both D. each

A. am not I B. aren’t I C. am I D. isn’t it

A. drought B. draught C. drift D. drawing

A. flowing B. affluent C. fluent D. well

A. which book you want to buy B. which book you want to buy it

C. you want to buy which book D. you want which book to buy

A. is B. are C. am D. were

A. won’t B. hasn’t C. didn’t D. haven’t

A. Do careful B. Do be careful C. Be carefully D. Do be carefully

A. Some student B. Some of students C. Some of the student D. Some of the students

A. any B. none C. some D. no

A. prepares B. to prepare C. was preparing D. preparing

A. a laughter B. an laughter C. the laughter D. laughter

A. third floor B. the third floor C. floor three D. three’s floor

A. steal B. stole C. stealing D. stolen

A. dancer B. dancers C. dancing D. danced

A. out B. up C. on D. off

A. on B. out C. over D. off

A. as B. very C. more D. too

A. five B. fivth C. fiveth D. fifth

A. have gone B. went C. had gone D. is goin

A. were working B. worked C. had worked D. have been working

A. a first sentence B. first sentence C. first sentence D. the first sentence

A. is B. are C. have been D. has been

A. our B. ours C. our’s D. ours’

A. very interested B. interested C. much interested

A. How much B. how many C. How long

A. haven’t B. don’t C. won’t D. have

A. will come B. has come C. is coming D. was coming

A. looked for B. put right C. kept up D. given back

A. finished B. stopped C. ended

A. the most big B. most big C. the biggest D. the bigest

A. gold B. a gold C. the gold D. golds

A. Do B. Why C. Have D. Are

A. Ts B. T C. TT D. T’s

A. sister B. sisters C. sister’s D. sisters’

A. a little B. the few C. the less D. the least

A. prefer to wait B. like to wait C. refuse to wait D. promise to wait

A. a weather B. the weather C. weather

A. singing B. sing C. sung D. sang

A. good B. well C. so

A. so B. either C. neither D. nor

Đáp án Đề thi thử vào lớp 10 môn tiếng Anh

1. A 2. D 3. B 4. C 5. A 6. C 7. C 8. A 9. D 10. C

11. B 12. B 13. C 14. A 15. C 16. D 17. B 18. D 19. A 20. D

21. D 22. B 23. D 24. C 25. B 26. A 27. A 28. D 29. B 30. C

31. D 32. A 33. B 34. A 35. A 36. B 37. A 38. B 39. B 40. C

41. A 42. D 43. D 44. C 45. C 46. A 47. C 48. C 49. B 50. A

(Nguồn: vndoc.com)

Bạn đang xem bài viết Đề Thi Thử Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án trên website Phusongyeuthuong.org. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!